Betoverende muziek in De Nobelaer

Foto: De Nobelaer

Donker, koud en nat buiten, licht, warm en droog binnen bij De Nobelaer. Richting de feestdagen sprankelt ook het programma van het cultuurhuis in Etten-Leur. Prachtige muziekvoorstellingen maken hun opwachting in november en december. Koninklijke Zangvereniging Mastreechter Staar, The Lasses, Het Orkest Koninklijke Luchtmacht en SYA brengen heerlijke hartverwarmende muziek tijdens de donkere dagen voor kerst.

Wie Sjoon Os Limburg is

Wat is er lekkerder dan een zondagmiddag vol muziek, historie én een heerlijk stukje Limburgse vlaai.
De mannen van de Koninklijke Zangvereniging Mastreechter Staar trakteren je op zondag 27 november om 15:00 uur op geheel eigen wijze. Het beste van twee werelden komt samen: verrassende werken uit opera, operette en musical en de muziek en sfeer die kenmerkend is voor de zuidelijkste provincie van ons land. Limburg komt naar Etten-Leur!

Mastreechter Staar – Wie Sjoon Os Limburg is
Zo 27 nov | 15:00 uur | € 28,50

Folklore in volle glorie

De Ziel van Schotland wordt blootgelegd door The Lasses op vrijdag 2 december om 20:30 uur. Twee dames zorgen voor een avond vol betoverende samenzang en prachtige legendes. Voel de wind van de Schotse Highlands, ruik de heide van de Lowlands en geniet van deze ode aan Schotland. Een goede week later, op zondag 11 december om 14:30 uur, treedt SYA aan met A Bright Starry Night. De drie zangeressen van deze groep brengen je helemaal in kerstsferen. Met een voorliefde voor country en folk spelen ze eigen repertoire afgewisseld met hun favoriete (kerst)nummers.

The Lasses – Ziel van Schotland
Vr 2 dec | 20:30 uur | € 15

SYA – A Bright Starry Night
Zo 11 dec | 14:30 uur | € 18,50

Muzikale verjaardag

Op woensdag 7 & 14 december wordt er in De Nobelaer een fantastische verjaardag gevierd. Het Orkest Koninklijk Luchtmacht viert namelijk haar 70-jarig bestaan met de concerten Let’s Celebrate. Niemand minder dan onze Dutch Queen of Soul: Shirma Rouse, viert dit feestje samen met het orkest. In deze speciaal gemaakte voorstelling, die exclusief te zien is in Etten-Leur, worden soul, gospel en een vleugje kerst samengebracht.

Orkest Koninklijke Luchtmacht i.s.m. Shirma Rouse | Let’s Celebrate
Wo 7 & 14 dec | 20:15 uur | € 25

Ga voor meer informatie & tickets voor deze muzikale pareltjes naar www.denobelaer.nl/theater.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen