Etten-Leurse band De Kinkels op De Nobelaer Poppodium

Foto: Thécla Fotografie

Muziekliefhebbers kunnen aanstaande zaterdag terecht bij De Nobelaer Poppodium. De Etten-Leurse band De Kinkels, sinds 1994 bij elkaar, neemt het publiek mee terug naar de bijzondere muzikale televisieperiode van het baanbrekende en populaire programma Toppop.

Van rock tot disco, van new wave tot nederpop. Met de vele hits uit het Toppop-tijdperk zorgen de muzikanten van De Kinkels op zaterdag 15 april gegarandeerd voor een heerlijke avond waarbij de voetjes al snel van de vloer gaan.

In de eerste twee jaar van hun bestaan trad de band op zonder naam. Nadat een geluidstechnicus de muzikanten “een stelletje kinkels” noemde, werd de bandnaam De Kinkels en heeft de band op vele podia in en buiten Etten-Leur gestaan met een breed repertoire dat bestaat uit honderden nummers. Met het concert Toppop yeah! gaat de band terug in de tijd en passeren de vele hits uit de rijke historie van Toppop de revue. Het tv-programma dat van 1970 tot 1988 op de buis te zien was, is bepalend geweest voor jongeren vanaf de jaren zeventig en was een voorbeeld voor de vele andere popprogramma’s die daarna volgden. De Etten-Leurse band brengt het publiek zaterdagavond terug naar deze unieke muzikale televisieperiode en laat de oude tijden van toen herleven. Toppop Yeah!

Za 15 april | 21:00 uur, zaal open vanaf 20:30 uur | € 12,50

Ga voor meer informatie en tickets naar www.denobelaer.nl

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen