De Nobelaer haalt grote namen binnen voor nieuwe seizoen

Foto: Niels Kiené

Deze week kondigde cultuurhuis De Nobelaer twee grote namen aan. Aankomend cultureel  seizoen staan, naast het volledige programma dat reeds online staat, ook Jochem Myjer en  Ronald Goedemondt op de planken in Etten-Leur.

Jochem Myjer staat op woensdag 15 en  donderdag 16 november 2023 in De Justus met zijn voorstelling Net alsof. Ook Ronald  Goedemondt staat in diezelfde zaal en wel op woensdag 17 januari 2024. Kaarten voor  Goedemondt gaan op woensdag 27 juni 2023 in verkoop en voor Myjer op vrijdag 30 juni 2023,  beide om 13:00 uur.

Jochem Myjer 

Na ruim vier jaar afwezigheid wegens zijn gezondheid en de pandemie is Jochem Myjer terug in de  theaters met zijn show Net alsof. Heel bewust kiest hij hierbij voor de middelgrote zalen. Zijn show  kondigt hij aan met de woorden: “De leukste kinderfeestjes waren vroeger altijd de feestjes waar op de  uitnodiging stond: ‘Neem je zwembroek mee, maar ik ga niet zeggen wat we gaan doen.’ Toch?” Dus  ook over zijn show zegt hij nog niet veel. Behalve dat hij staat te popelen. 

Jochem Myjer – Net alsof 

Wo 15 & do 16 nov 2023  

€ 29,50 | De Justus 

Start verkoop: vrijdag 30 juni 2023, 13:00 uur 

Ronald Goedemondt 

Aankomend seizoen speelt Ronald Goedemondt de reprise van zijn show Met knielende knikjes. In  deze kleine reprise-tour doet hij ook De Nobelaer aan. De voorstelling gaat over grote thema’s in het  kleine wereldje van deze cabaretier. Voorlopig komt er geen einde aan het infantiele getetter en  gehups van deze man, gelukkig maar.  

Ronald Goedemondt – Met knielende knikjes 

Wo 17 jan 2024 

€ 36,50 | De Justus 

Start verkoop: dinsdag 27 juni 2023, 13:00 uur 

Smart Secure Tickets 

Voor de voorstellingen van zowel Goedemondt als Myjer geldt dat op verzoek van de producent  zogenoemde Smart Secure Tickets verkocht worden. Dit kan via het reguliere bestelproces van De  Nobelaer, echter zijn deze tickets enkel via de website verkrijgbaar. Ook dient men vooraf de  Ticketmatic App te installeren en een account aan te maken met hetzelfde mailadres als waarmee  men de tickets gaat bestellen. Met deze tickets krijgen bezoekers hun toegangscode 120 minuten  voor aanvang van de voorstelling en wijzigt de barcode elke 30 seconden. Per order kunnen er  maximaal 4 tickets gekocht worden via www.denobelaer.nl.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen