Boekpresentatie Kelly Baremans op zaterdag 15 juli in De Nobelaer

Foto: Ilse Nelisse Fotografie

Eindelijk. Hij is er. Na heel wat jaren met de gedachte gespeeld te hebben, heeft Kelly Baremans uit Etten-Leur haar eigen kinderboek geschreven Knarfje strikt zijn veters. Op zaterdag 15 juli van 11:00 tot 12:00 uur presenteert ze het boek in de vorm van een voorleesmoment in de huiskamer van De Nobelaer. Je kunt er na aanmelding gratis bij zijn!

Al heel wat jaren werkt Kelly met veel plezier in de kinderopvang waar ze veel voorleest. Zelf een kinderboek schrijven leek haar leuk, maar waarover? Toen een aantal jaar later een 10-jarige jongen aan haar vroeg “Kelly, wil je mijn veter strikken?”, werd het duidelijk. In eerste instantie dacht Kelly namelijk dat de jongen een grapje maakte, maar al snel bleek dat hij zijn veters niet kon strikken. Zo ontstond het idee voor Knarfje strikt zijn veters. Met een duidelijk beeld voor ogen ging ze aan de slag. En het eindresultaat is er.

Kom luisteren

Op zaterdag 15 juli presenteert Kelly Baremans van 11:00 tot 12:00 uur de uitkomst in de huiskamer van De Nobelaer: een eigen boek met
eigen illustraties en vormgeving. Na aanmelding via de website van de Nobelaer kun je gratis aanwezig zijn en genieten van een voordracht.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen