De Nobelaer Poppodium rockt met Last Man Standing

Foto: Thécla Fotografie

Het seizoen van De Nobelaer Poppodium begint goed met niets minder dan een echt rockfestival. Last Man Standing belooft een avond vol punk, speedrock en rawk ’n roll te worden met genoeg voer voor een ruige avond. Nederlands grootste rock-iconen Dikke Dennis en SPEEDMOBILE maken hun opwachting deze avond, net als lokale bands PUINPOEIER en Revölvo. 

Last Man Standing
Het rockfestival is een samenwerking tussen de Bredase Band Revölvo en De Nobelaer Poppodium. Het festival vond voorheen plaats in Breda, maar verruilt de stad voor ‘Etten-Leur Rockcity’. Niet alleen Revölvo uit Breda staat ‘on stage’, ook ’s lands nieuwste rock- ‘n-roll cliché PUINPOEIER speelt deze avond de tent plat.

Line-up
De mede-organisator van Last Man Standing, Revölvo, staat bekend om hun explosieve, unieke geluid. Ook PUINPOEIER en SPEEDMOBILE maken deze avond hun opwachting. Bij beide bands kan men niet anders dan vuisten in de lucht steken en schreeuwen. Als laatste staat in de line-up Dikke Dennis & The Røckers. Dikke Dennis heeft na zijn carrière als mascotte bij Peter Pan Speedrock, inmiddels zijn eigen rockers gevonden. Verwacht naast eigen werk ook klassiekers als Schoppenaas en R.A.M.O.N.E.S. voorbij.

De Nobelaer Poppodium
De Nobelaer Poppodium is een enthousiaste groep vrijwilligers die de pop- en rockscene van Etten-Leur weer leven in willen blazen. Zij organiseren diverse optredens van toffe bands, maar ook het gratis openluchtfestival Popelucht dat het laatste weekend van augustus jl. plaatsvond. Ook organiseert het poppodium ieder jaar de bandwedstrijd Doe Maar Vet om lokaal talent te ondersteunen. Bij De Nobelaer Poppodium kunnen lokale bands tevens oefenruimte in het cultuurhuis huren.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen