Een avond vol rock en gezelligheid bij De Nobelaer

Foto: Thécla Fotografie

Op zaterdag 14 oktober barst het feest los in De Nobelaer. De theaterzaal verandert in een café en de meezingers knallen door de speakers. De mannen van WC Experience zullen zorgen voor een onvergetelijke avond vol braborock en onvervalste rock & loll

De lokale band Die 01608 staat in het voorprogramma. Deze band, die ook bekend staat als de enige echte Etten-Leurse boys band met o.a. de hit De Kastelein, geeft gegarandeerd veel energie en is de perfecte opwarmer voor een heerlijke feestavond.

WC Experience
Dit van origine Raamdonkveerse vijftal werd in hun beginjaren ontdekt door niemand minder dan Jack Spijkerman. In 2009 namen zij de prijs voor ‘Beste dialectband van Nederland’ in ontvangst en ook brachten zij al vele hits uit zoals Maag Ik Hier Rooke en Tachenevaiftig Fusjes. Ook voorzien zij nummers van internationale allure van een Brabantse onzintekst, maar polka’s en inhakers zijn ook niet weg te denken bij hun optredens. Niets is de mannen van WC Experience te gek. Een interactieve show met onvervalste rock & loll staat klaar deze avond. Het belooft een feestelijke muzikale wervelwind van rock, polka en kletspraot te worden. Inhaken, aansluiten, dansen, hossen en meezingen is verplicht.

Poppodium Presenteert: WC Experience – Staconcert
Za 14 okt | 20:15 uur | € 17,50

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen