De Nobelaer zorgt voor een swingend kerstfeest

Foto: De Nobelaer

Cultuurhuis De Nobelaer is het in de decembermaand magisch. De huiskamer is versierd en het is binnen warm en gezellig. Op de agenda staan voorstellingen vol muziek en talent. De Nobelaer Poppodium organiseert de jaarlijkse Rock-‘n-Roll Kerstshow, het Orkest Koninklijke Luchtmacht brengt samen met Leona Philippo het kerstgevoel naar het publiek en er is een Open Podium vol aanstormend talent.

Een rockende kerstshow

De Rock-‘n-Roll Kerstshow is een jaarlijkse traditie bij Poppodium De Nobelaer. Deze swingende middag is de perfecte manier om in de kerststemming te komen. Trek de petticoats maar uit de kast en zorg dat de vetkuiven goed zitten. Tijdens de tiende editie zetten The Spunyboys en de Stray Cats Tribute by Blast Off de zaal op z’n kop.
De Franse rockabilly-band The Spunyboys speelt naast hun eigen muziek ook covers van artiesten zoals Cliff Richard en Ronnie Dawson. De band Blast Off brengt een ode aan hun helden van de bekende Stray Cats. Zij spelen enthousiaste vertolkingen van o.a. de hits Sexy and 17, Stray Cat strut en Rumble in Brighton.

Poppodium: Rock-‘n-Roll Kerstshow
zo 17 dec | 16:30 uur | € 12,50 | De LizZ

Een vliegende start van de kerstdagen

Het Orkest Koninklijke Luchtmacht is met hun eigen unieke sound gedurfd, vernieuwend en herkenbaar uit duizenden. Het orkest kan zich meten aan de internationale top van bigbands en orkesten. Wereldwijd is Orkest Koninklijke Luchtmacht het enige orkest met 41 blazers en een 7-koppige ritmesectie, bestaande uit professionele musici. Tijdens Flying home for Christmas brengen zij samen met Leona Philippo een sfeervol kerstprogramma om alvast in de feestdagenstemming te komen.

Flying home for Christmas – Orkest Koninklijke Luchtmacht
wo 20 dec | 20:15 uur | € 25 | De Justus

Een middag vol talent

Na een succesvol eerste seizoen is het Open Podium terug in seizoen 23-24. Deze editie staat in het teken van kerst. De deelnemers van het Open Podium zijn: zanggroep Cantadonna, singer-songwriter duo Bas en Lotte, zangeres Yardéna Verhoog, muzikant Jan Pollemans, zangeres Marfrance en Sopraan Carina van der Kooi zingt de sterren van de hemel onder begeleiding van pianist Bas van Gils. Geniet van deze middag onder het genot van een drankje in de gezellige huiskamer van De Nobelear.

Open Podium
za 23 dec | 16:00 uur | Gratis | De huiskamer

Koop je kaarten!

Bekijk het volledige programma van het cultuurhuis op www.denobelaer.nl.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen