Een goed begin van het nieuwe jaar bij De Nobelaer

Foto: Thécla Fotografie

Bij cultuurhuis De Nobelaer staan in het nieuwe jaar genoeg activiteiten op de planning om naar uit te kijken. Theatervoorstellingen, lezingen en workshops, de agenda is goed gevuld. Op woensdag 3 januari trapt het cultuurhuis 2024 af met een workshop K-Pop voor kinderen en jeugd van 8 t/m 15 jaar. Verder begint op maandag 15 januari de Open Lesweek voor de cursussen en lessen en staat De Nobelaer Bibliotheek ook in het nieuwe jaar vol met fijn leesvoer.

Proeflessen voor groot en klein (15 t/m 19 januari)

Het nieuwe jaar is in zicht en de eerste goede voornemens zijn gemaakt. De Nobelaer is de plek om deze waar te maken. Van maandag 15 t/m zaterdag 19 januari vindt de Open Lesweek plaats. In deze week volgt men proeflessen bij een groot scala aan cursussen en lessen. Of het doel nu is om meer te bewegen of om creatiever bezig te zijn, bij De Nobelaer is er altijd een cursus die past. Het proefrooster is te vinden op www.denobelaer.nl/openlesweek.

Op zaterdag 20 januari staan er twee activiteiten op de agenda om de Open Lesweek af te sluiten. Om 11:00 uur begint de Inloopochtend muziek. Tijdens deze inloopochtend is het mogelijk om vrijblijvend verschillende instrumenten uit te proberen en kennis te maken met de muziekdocenten. De inloopochtend eindigt om 13:00 uur. Om 20:00 uur staat de Bandavond op het programma om de Open Lesweek met een knal te laten eindigen. Tijdens deze muzikale avond spelen docenten en steeds één leerling basgitaar, gitaar, zang, drums of piano samen in de band Dos Centos.

Ook tijdens aangepaste openingstijden is De Nobelaer een ‘warme kamer’

De Nobelaer is een ‘warme kamer’ voor iedereen die overdag een warme plek zoekt om krant, een tijdschrift of een boek te lezen, maar ook om te werken, te ontmoeten of huiswerk te maken. Hiermee sluit het cultuurhuis aan bij het initiatief ‘Warme kamers’ van het Leger des Heils. In de kerstvakantie zijn de openingstijden echter aangepast:

  • Het cultuurhuis is gesloten op 25, 26 en 31 december en op 1 en 7 januari.
  • De openingstijden zijn aangepast van 27 t/m 29 december en 2 t/m 5 januari naar 09:00 – 18:00 uur.
  • Op 30 december en 6 januari is De Nobelaer geopend tussen 09:30 – 13:30 uur.

Bekijk het volledige programma van het cultuurhuis op www.denobelaer.nl en ga voor alle openingstijden naar www.denobelaer.nl/contact.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen