Een maand vol variatie bij De Nobelaer

Foto: Thécla Fotografie

In deze eerste maand van het jaar biedt De Nobelaer een zeer gevarieerd programma voor alle leeftijden. Beleef de muziektheatervoorstelling van IVY, breng een ode aan The Dubliners bij The Dubliners Experience, bewaar het geheim van Meester Kikker of geniet van lokaal talent tijdens het concert van Constantia en andere muziekverenigingen.

IVY

Een komische ode aan de individualiteit. Dat is de voorstelling & de rest van IVY. Dit viertal stond eerder bekend onder de naam De Meisjes met de Wijsjes. Zelf zegt IVY hier het volgende over: “We zijn het nog steeds, maar net wat cooler laat maar zeggen. In nog sexiere outfits, nieuwe arrangementen, die ook in andere talen mogen én onder een nieuwe naam.” IVY zorgt voor prachtige vierstemmige versies van bekende en minder bekende nummers van artiesten zoals Coldplay en Stromae. Zang en cabaret wisselen elkaar in hoog tempo af.

IVY – & de rest
Za 20 jan | 20:15 uur | € 24

Meester Kikker

Paul van Loon is 40 jaar auteur en dat viert De Nobelaer met de voorstelling Meester Kikker (5+). In deze musical helpen de leerlingen van Meester Kikker het geheim van hun meester te bewaren. Hij verandert soms in een kikker, maar niemand mag dat weten. Als een van de leerlingen een spreekbeurt houdt over kikkers kijkt de directrice erg verlekkerd het klaslokaal in, maar waarom?

Meester Kikker (5+) – Naar het boek van Paul van Loon
Zo 21 jan | 15:00 uur | € 16,50

The Dubliners Experience

Op vrijdag 26 januari brengen de muzikanten van The Dubliners Experience een ode aan de pioniers van de populaire Ierse folk, The Dubliners. De tribute band brengt performances met zang die nagenoeg identiek is aan het origineel. De nummers die gebracht worden, zijn bijvoorbeeld Seven Drunken Nights, The Irish Rover en The Black Velvet Band.

Poppodium Presenteert: The Dubliners Experience – The Songs and Stories
Vr 26 jan | 20:15 uur | € 22,50

De wereldreiziger

Muziekvereniging Constantia werkt speciaal voor dit concert samen met muziekvereniging Pro Musica en Gemengd Koor De Cantorije. Het concert is een muzikale reis rond de wereld waarin een divers scala aan muziekstijlen en culturen langskomt. Eelco Konings is de reisleider voor deze middag en zorgt ervoor dat alle bestemmingen zonder vertraging bereikt worden.

De wereldreiziger – Een werelds concert door Constantia
Zo 28 jan | 13:30 uur | € 12

Kaarten zijn te bestellen via www.denobelaer.nl.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen