Volop activiteiten bij De Nobelaer in de meivakantie

Foto: De Nobelaer Kunsteducatie

De meivakantie staat bijna voor de deur. Van 21 april t/m 5 mei organiseert De Nobelaer daarom diverse activiteiten. Voor de kinderen zijn er allerlei creatieve workshops. Ook staat er voor volwassenen een koffiemomentje met Wilma op de planning en jong en oud kunnen genieten van verschillende theatervoorstellingen. Ontdek wat er te doen is!

Het allereerste popconcert voor peuters en kleuters

Tijdens Hét Kinderpopconcert hebben de allerkleinsten alle ruimte om te dansen, te zwaaien en mee te zingen. Bekende hits, zoals Hokie-Pokie en Tsjoe Tsjoe Wah worden door Jelle van Amersfoort en zijn geweldige liveband in een stoer popjasje gestoken.

Poppodium Presenteert: Hét Kinderpopconcert – Mijn eerste popconcert (3+)
Zo 21 apr om 14:00 uur | € 19,50

Start de vakantie creatief knutselend

De voorjaarszon laat zich steeds vaker zien en alle bomen en planten staan weer in bloei; het is lente! Samen met beeldend docent Denise gaan de kinderen (7-12 jaar) knutselen binnen dit thema.

Lente knutselen
Ma 22 apr om 10:15 uur | € 4,50

Duik in de wereld van de vier elementen

In de theaterworkshop van Annelijn Suijkerbuijk gaan de kinderen (7-12 jaar) aan de slag met de vier elementen vuur, water, aarde en lucht. Ze leren hoe de verschillende elementen bewegen. Na afloop wordt het resultaat getoond aan het publiek.

Theaterworkshop De 4 Elementen
Ma 22 apr om 9:30 uur | € 7,50

Ontdek de wereld van K-pop dans

Na het succes in de kerstvakantie is Lukas terug met de K-pop workshop. In deze workshop van een uur gaan de kinderen aan de slag met een choreografie van een bekend K-Pop nummer.

K-pop workshop
Wo 24 apr om 9:45 uur (8 t/m 12 jaar) en 11:00 uur (13 t/m 15 jaar) | € 5

Indrukwekkende voorstelling over MS

De veelvoorkomende ziekte multiple sclerose (MS) wordt omgeven door misverstanden, taboes en onbegrip. Samen met vier performers – mét en zonder een MS-diagnose – gaat Ilse Oostvogels misverstanden over deze ziekte te lijf.

Theatergroep Oostvogels – Zenuwslopend
Do 25 apr om 20:15 uur | € 19,50

Twee stijlen in één dansworkshop

Tijdens de workshops Modern en Hiphop (9-12 jaar) en Modern en Commercial (12+) worden er twee dansstijlen gegeven. De kinderen leren daarnaast ook hoe ze hun kwaliteiten in een choreografie toepassen.

Dansworkshop Modern en Hiphop & dansworkshop Modern en Commercial
Vr 26 apr om 10:00 uur (9-12 jaar) & 12:30 uur (12+) | € 5

Gezellig buurten met Wilma

Zin in een gezellig kletspraatje? In de meivakantie kun je hiervoor terecht op vrijdagochtend 26 april. Wilma van de bibliotheek ontvangt bezoekers om samen te praten over ditjes en datjes. Het eerste kopje koffie of thee is voor rekening van De Nobelaer.

Koffiemomentje
Vr 26 apr om 10:30 uur | gratis

Een podium voor lokaal talent

Tijdens de Poppodium Sessions treden nieuwe lokale bands op in de huiskamer van De Nobelaer. Met deze editie: Zoo On The Loose, Ome Joris, Sweet Mary Bee en Van Donders.

Poppodium Sessions
Zo 5 mei om 14:00 uur | gratis

Beleef de meivakantie bij De Nobelaer! Tickets zijn te bestellen via www.denobelaer.nl.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen