New Years Family Bootcamp: doe je mee?

Foto:

Op 1 januari organiseren Martijn Verdaasdonk en Claudia Verlind van Danspas een New Years Family Bootcamp. De bootcamp is een ludieke outdoor activiteit om het nieuwe jaar gezond te starten. Iedereen kan meedoen!

Het New Years Family Bootcamp vindt plaats op het buitenterrein van ARV Achilles (Concordialaan 206). De bootcamp begint om 11:00 uur en duurt een uur. Deelname is gratis. Na afloop is er voor alle deelnemers warme drank en een snack. Je kunt via Facebook laten weten dat je komt.

nieuwjaar-etten-leur

Liefhebbers kunnen ’s middags door naar de nieuwjaarsduik bij de Turfvaart. Als dat geen sportief begin van het jaar is?

Nieuw jaar, nieuwe naam!

Tijdens de New Years Family Bootcamp wordt ook de nieuwe naam en huisstijl van Danspas onthuld. Die vernieuwing was nodig omdat nieuwe ontwikkelingen en lesvormen ervoor hebben gezorgd dat de naam Danspas de lading niet meer dekt. Danspas is naast de jaarlijkse ‘Move tegen Pesten’ actief op bijna alle basisscholen in Etten-Leur en regio (danseducatie / bewegend leren). Ook geeft de organisatie diverse beweeglessen (kinderdans, SalsaSporta, Bouncelessen met trampolines en sinds kort ook Bootcamplessen) vanuit de locatie van ARV Achilles en verzorgt Danspas sova-trainingen voor kinderen in opdracht van de gemeente Etten-Leur en CJG.

Mosquito Concept en Strategie ontwikkelde de nieuwe huisstijl die 1 januari gepresenteerd wordt.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen