Vernieuwd speelplan Hoge Neerstraat samen met Boeffies & (B)Engeltjes

Foto: Pixabay

Samen met een groep enthousiaste BSO-kinderen van Boeffies & (B)Engeltjes is er een nieuw speelplan opgesteld voor de wijk Hoge Neerstraat. Het laatste speelplan dateerde alweer uit 2012.

Voor heel de wijk

De kinderen hebben een workshop gevolgd waarbij ze geleerd te hebben met een frisse blik te kijken naar de omgeving. Hierna konden ze de gemeente adviseren over de speelplaatsen in de wijk. De mogelijkheden zijn: de speelplek behouden, de speelplek opheffen of het aanvullen/verplaatsen van speeltoestellen op de speelplek. Bij het nieuwe plan houdt de gemeente rekening met het beschikbare budget, de leeftijdsopbouw en wensen van de kinderen. Het college neemt de adviezen graag over.

Speelplan inzien

Tot en met 1 maart 2019 ligt het speelplan ter inzage in de hal van het stadskantoor. Het concept speelplan staat daarnaast op www.etten-leur.nl. Ook op diverse social mediakanalen en de wijk publiceert de gemeente erover.

Reageren op speelplan Hoge Neerstraat?

Buurtbewoners kunnen reageren op het speelplan tot en met 1 maart 2019 door een brief te schrijven naar het college van burgermeester en wethouders van Etten-Leur, afdeling Samenleving, Postbus 10.100, 4870 GA Etten-Leur. Ontvangt de gemeente binnen de genoemde periode geen reacties die leiden tot heroverweging van het speelplan, dan worden de speeltoestellen nog voor de zomervakantie besteld en geplaatst.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen