Maak kennis met 2 comedy-acts op één avond

Foto: Dao van Hijster

Tijdens het ComedyPact Festival in Etten-Leur op vrijdag 8 maart geniet je van niet één, maar twee cabaretiers. Maak in de Nobelaer kennis met de vlijmscherpe Daan van der Hoeven en ontmoet sopraan Céline Janssen.

Daan van der Hoeven

Daan staat als stand-up comedian bekend om zijn weergaloze improvisaties en vlijmscherpe interacties met het publiek. Als Daan komt spelen, komt hij ook echt spelen. Zijn crowdwork is ongeëvenaard en wordt door het publiek veelal geprezen. Daan treedt regelmatig op tijdens festivals zoals Lowlands, Paaspop, Concert at Sea en Oerol. Ook was hij te zien op het International Comedy Festival Rotterdam en het Utrecht International Comedy Festival.
Achter de schermen is Daan geen onbekende. Daarnaast heeft hij meegewerkt aan populaire tv-programma’s zoals Draadstaal en Dit Was Het Nieuws en momenteel werkt hij bij De Avondshow Met Arjen Lubach.

Céline Janssen

Sopraan Céline Janssen toont in Opera voor Dummies aan dat opera eigenlijk hartstikke hip en toegankelijk is. Niet stoffig, maar sexy, grappig en ontroerend! In cabaretsfeer neemt ze je mee in de wereld van opera, een genre dat in eerste instantie juist voor het volk werd geschreven. Ze zingt niet alleen opera, maar ook jazz, pop en rock. Door deze genres met elkaar te combineren en bekende nummers te ‘ver-opera-en’, maakt ze opera voor een breed publiek toegankelijk.

Kortom, een unieke combinatie van 2 shows die samen zorgen voor een avondvullend programma.

Datum: 08-03-2024
Aanvang: 20:15 uur
Locatie: De Nobelaer – Etten-Leur

Koop nu je kaarten via de website van De Nobelaer!

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen