Heb jij je stempas ontvangen?

Foto: Publiek domein

Als het goed is heb jij je stempas recent ontvangen. Zonder stempas en identiteitsbewijs kun je niet gaan stemmen!

In de week van 19 tot en met 23 februari 2018 zijn de stempassen verspreid in Etten-Leur. De stempas is het officiële document waarmee je kunt stemmen tijdens de gemeenteraadsverkiezingen op 21 maart. Met jouw stempas kun je in elk stemlokaal in Etten-Leur terecht. De stemlokalen zijn op deze dag open van 7.30 tot 21.00 uur.

Geen stempas (meer)?

Zonder stempas en identiteitsbewijs kun je niet gaan stemmen. Vraag uiterlijk dinsdag 20 maart vóór 12.00 uur, een nieuwe stempas aan op het stadskantoor van de gemeente Etten-Leur, Roosendaalseweg 4 of neem contact op via telefoonnummer 14 076.

Hoe werkt de volmacht?

Een volmacht als u niet zelf kun stemmen op 21 maart. Hoe gaat dat in zijn werk? Als u op 21 maart aanstaande niet in de gemeente Etten-Leur bent, of om een andere reden niet in de gelegenheid bent om zelf uw stem uit te brengen, dan kunt u een andere kiezer machtigen om voor u te stemmen. Hiervoor zijn twee mogelijkheden:
Zelf uw stempas omzetten in een volmachtbewijs of schriftelijk een volmachtbewijs aanvragen. Klik hier voor deze procedures: http://bit.ly/2CcrbU3

  • Alle informatie over de verkiezingen, de stempas of volmacht vindt u hier: http://bit.ly/2EGWGHf
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen