Werkzaamheden aan Beiaard beginnen op 11 maart

Foto: Pexels

Vanaf maandag 11 maart is de Beiaard tijdelijk afgesloten voor doorgaand verkeer tussen de rotonde Bisschopsmolenstraat en de rotonde Roosendaalseweg. Dit komt door asfalt- en bestratingswerkzaamheden. Het werk duurt naar verwachting drie weken.

Omleiding van verkeer en bussen

Het verkeer wordt tijdens de wegwerkzaamheden omgeleid via de Roosendaalseweg en de Bisschopsmolenstraat (en omgekeerd). De gemeente heeft bewoners en bedrijven in de buurt per brief op de hoogte gebracht over de werkzaamheden.

De afsluiting betekent natuurlijk ook dat de dienstregeling van de bussen is aangepast. De bushaltes van de lijndienst en van de buurtbus vind je tijdens de werkzaamheden aan de rotonde Roosendaalseweg/Beiaard.

Stopverbod Bisschopsmolenstraat

Let op: in de Bisschopsmolenstraat geldt een stopverbod. De gemeente gaat in deze uitvoeringsperiode extra aandacht geven aan het naleven van dit stopverbod en handhaven als dit nodig is. Zo ondervindt het (bus)verkeer zo min mogelijk hinder.

Bereikbaarheid De Gong en supermarkt

Wie bij het Wijkgebouw/sporthal De Gong of de Lidl aan de Trompetlaan moet zijn, kan het beste omrijden via de Roosendaalseweg –> Grauwe Polder –> Hobodreef (en omgekeerd).

De duur van de afsluiting is grotendeels afhankelijk van de weersomstandigheden. Op de website van de gemeente vind je de meest actuele informatie over de werkzaamheden aan de Beiaard.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen