Burendagweekend 24 en 25 september

Foto: Pexels

Dit weekend is het weer Burendag. Naast de gebruikelijke kop koffie en leuke activiteiten gaan veel inwoners van Etten-Leur dit weekend Samen Soepen. En dat is zoveel meer dan alleen soep maken.

Soepen als werkwoord

Samen soepen is leuk, lekker en levert zoveel meer op dan soep. We maken dit weekend van soepen een werkwoord. Samen Soepen is dan anderen ontmoeten, leren kennen en met elkaar in gesprek gaan onder het genot van een kop lekkere soep.

Op diverse plaatsen in Etten-Leur

Op verschillende plekken in Etten-Leur gaan inwoners dit weekeinde samen soep maken en eten. Op twee locaties zullen wethouder de Weert en wethouder Schouw aanwezig zijn.

  • 24 sept 13.00u – Samen Soepen – Basisschool De Hasselbraam -Wethouder Schouw
  • 24 sept 13.45u – bezoek aan spelletjesmiddag – Wijkgebouw De Linde – Wethouder De Weert

Lettersoepstand

In wijkgebouw De Gong is er nog een extra dimensie aan toegevoegd. Hier staat ook de Lettersoepstand. Dit om aandacht te vragen voor het gegeven dat er veel mensen minder taalvaardig zijn en daarbij wat hulp kunnen gebruiken. Er wordt ook voorgelezen voor de kleintjes onder ons.

Het overzicht van locaties waar mensen Samen Soepen is te vinden op de website van de gemeente. Er komen nog steeds nieuwe locaties bij, dus het kan nog veranderen. Leuk te vermelden is dat het Samen Soepen ook nĂ¡ Burendag doorgaat. Of bekijk het overzicht van alle activiteiten in Etten-Leur dit weekend.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen