Maandag 24 april gaat aannemer verder met werkzaamheden Spoorlaan

Foto: Pexels

Op maandag 24 april begint de aannemer met de werkzaamheden aan de Spoorlaan. Het gaat om het gedeelte tussen de Dijkmanstraat en de Wilhelminalaan. Het werk duurt naar verwachting tot medio november 2023. Dit is afhankelijk van de weersomstandigheden. Het verkeer in de Spoorlaan wordt vanaf 24 april omgeleid via een omleidingsroute die met borden staat aangegeven.

Vanaf maandag voert aannemer de Krom in de kruising rioolwerkzaamheden uit, als onderdeel van de huidige werkzaamheden in de Pastoor van Weesstraat, Noord-, Oost-, Zuid- en Westwiek. Aansluitend start aannemer van Gelder BV vanaf 1 mei 2023 met de werkzaamheden van de herinrichting van de Spoorlaan. Het werk start op de kruising met de Dijkmanstraat.

Informatie via omgevingsapp

De aannemer maakt tijdens de uitvoering gebruik van een omgevingsapp waarin u alle informatie over het project kunt vinden. De app ‘Van Gelder werkt’ is beschikbaar in de Playstore en Appstore. In deze app kunt u zoeken op ‘Spoorlaan – herinrichting + fietspaden’. Hierin worden steeds updates geplaatst over de voortgang van de werkzaamheden. Ook kunt u via de app vragen stellen aan de uitvoerder op het werk.

Alle actuele informatie en tekeningen staan op de gemeentelijke website.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen