Deel je ervaring over de communicatie en informatievoorziening van de gemeente

Foto: Gemeente Etten-Leur

Wat vinden inwoners van de communicatie en informatievoorziening van de gemeente Etten-Leur? Wat zijn hun ervaringen? Over welke onderwerpen willen zij worden geïnformeerd? Welke communicatiekanalen hebben de voorkeur? Dat vraagt de gemeente zich af. Eind dit jaar zijn de resultaten en adviezen bekend.

Vorig jaar vonden enkele gemeenteraadsleden dat er op verschillende onderdelen van de gemeentelijke communicatie verbeteringen mogelijk zijn en dat onderzoek nodig is. Het college zegde toe hier onderzoek naar te doen en te werken aan voorstellen om de communicatie te
verbeteren. Een vragenlijst maakt hier onderdeel van uit.

Vul de vragenlijst in

Het invullen van de vragenlijst duurt enkele minuten. Deel je ervaring, of je nu vaak of weinig contact hebt met de gemeente. Inwoners kunnen de vragenlijst invullen van 6 september tot 24 september via deze link: Enquete communicatie.

Meer informatie is te vinden op: www.etten-leurmakenwesamen.nl/communicatie

Hulp nodig?

Om aandacht te vragen voor de vragenlijst, staan we op woensdag 20 september tussen 9 en 12 uur op de weekmarkt. Ook kunnen inwoners die dat willen hulp krijgen bij het invullen. De vragenlijst is anoniem.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen