Nathan Landman nieuwe fractievoorzitter Ons Etten-Leur

Foto: Ons Etten-Leur

Ons Etten-Leur krijgt per 2 oktober een nieuwe fractievoorzitter, Nathan Landman. Vooruitlopend op het terugtreden van Denise Huijbregts als raadslid later dit jaar, heeft de fractie nu al een nieuwe fractievoorzitter gekozen. Hierdoor kunnen lopende zaken netjes en met een goede inwerkperiode worden overgedragen.

Nathan (34 jaar en vader van 2 kinderen) is al geruime tijd lid van Ons Etten-Leur en sinds 2021 ook politiek actief. Eerst als burgerlid om te kijken of de lokale politiek iets voor hem was en na de verkiezingen in 2022 is hij raadslid geworden.

Komst Nathan

Nathan reageert blij op zijn uitverkiezing. “Het is ontzettend jammer dat Denise vertrekt. Ze heeft heel veel voor de partij en Etten-Leur betekent en gaat enorm gemist worden. Tegelijkertijd ben ik vereerd om de derde fractievoorzitter in de geschiedenis van deze prachtige partij te zijn. We hebben een hele enthousiaste groep mensen en ik kijk er naar uit iedereen in zijn / haar kracht te laten werken. Iedereen heeft zijn of haar specifieke kwaliteiten en die wil ik graag naar voren laten komen. Zodat we met zijn allen onze doelen kunnen behalen.”

Vertrek Denise

Terugtredend fractievoorzitter Denise Huijbregts valt hem bij. “Er zit geen ‘ik’ in ‘Ons’, we doen het allemaal samen. Na de voor ons succesvolle verkiezingen en coalitieonderhandelingen hebben we ons geconcentreerd op het inwerken van bijna allemaal nieuwe raads- en burgerleden. We zijn gaan werken met fractiespecialisten en hebben met het nieuwe raadsakkoord een goede relatie met de andere partijen. Ik kan met gerust hart
het stokje doorgeven.”

Nathan sluit hier op aan. “Het feit dat ik de nieuwe fractievoorzitter wordt, verandert niets aan onze koers. Die is en zal altijd een zorgzame maatschappij blijven. Waarin open & eerlijk met elkaar gecommuniceerd wordt en waar jong en oud, ongeacht afkomst of gender mee kan doen. Ook de goede onderlinge relaties met de andere partijen willen we behouden en we zullen ons constructief blijven opstellen om het beste voor onze inwoners voor elkaar te krijgen. Daar wil ik heel graag energie in steken, want dat is waar het uiteindelijk om gaat.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen