Bezoek tijdens de vakantie de Greenhopper vol technische snufjes

Foto: Pixabay

Voor de Koningsmarkt 2024 komt de Greenhopper vanuit Breda speciaal naar Etten-Leur. De standplaats is op de Markt tegenover de Moeierboom. De Greenhopper is een mobiele pop-up store ten behoeve van voorlichting en uitleg op het gebied van energiebesparing en duurzaamheid.

“Tiny house” op wielen

De Greenhopper zit vol met technische voorzieningen en snufjes om jou te informeren over het verduurzamen en energiezuiniger maken van je woning. Alle inwoners van Etten-Leur (eigenaren en huurders) zijn welkom.

DuurSaam Etten-Leur aanwezig

Vrijwilligers van DuurSaam Etten-Leur zijn tijdens de openingsuren aanwezig om uitleg te geven op alle gebieden van energiebesparing en duurzaamheid. Zij geven ook uitleg op het gebied van de vele soorten subsidie die vanwege de overheid en gemeente verstrekt worden. Dat gaat over energiescans, dakisolatie, spouwmuurisolatie, vloerisolatie, dubbel glas en ook sedumdaken.

Stap de Greenhopper binnen!

De Greenhopper is aanwezig van vrijdag 26 april t/m dinsdag 7 mei tegenover de Moeierboom op de kop van de Markt te Etten-Leur. Bezoekersuren: elke werkdag van 11-14 uur en bovendien tijdens de Koningsmarkt, zaterdag 27 april, de hele dag van 10-16 uur.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen