Duurzaamheid centraal bij netwerkevenement Etten-Leurse ondernemers

Foto: Pixabay

Het jaarlijkse netwerkevenement voor ondernemers is op donderdag 4 juli en heeft als thema De Roode Looper kleurt groen. Wethouder Ger de Weert en burgemeester Marina Starmans openen het evenement. Ondernemers kunnen tijdens de Roode Looper niet alleen netwerken maar zich ook laten inspireren om duurzaam te ondernemen. Tijdens het evenement wordt de Groene Pluim uitgereikt.

“De Roode Looper is al jaren een begrip in Etten-Leur”, aldus wethouder Ger de Weert. “Ik kijk uit naar een inspirerende dag. We willen laten zien dat duurzaamheid en ondernemen hand in hand kunnen gaan. We hopen dat deelnemers met nieuwe ideeën en nuttige contacten naar huis gaan.”

Groene Pluim

Een van de hoogtepunten van de dag is de uitreiking van de prestigieuze duurzaamheidsprijs ‘De Groene Pluim’. Deze prijs gaat naar een lokale ondernemer die zich op bijzondere wijze inzet voor een duurzamere wereld. Stichting ‘De Groene Pluim’ beoordeelde de afgelopen maanden diverse bedrijven en de winnaar wordt tijdens het evenement bekend gemaakt.

Interactieve sessies

De Roode Looper vindt plaats op de gemeentewerf aan de Hermelijnweg 1. Op het festivalterrein zijn diverse kraampjes en vinden er interactieve sessies plaats met interessante sprekers. Daarnaast is er ruimte voor ontspanning met live muziek en diverse eet- en drinkgelegenheden die gebruik maken van lokale en biologische producten.

Het evenement is toegankelijk voor alle ondernemers uit Etten-Leur en omgeving. Kijk voor meer informatie en aanmelden op de website van De Roode Looper.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen