Koopwoning van de week: Albatros 24 in Etten-Leur

Foto: Agnes Tomesen Makelaardij

Deze vrijstaande woning is modern, licht en volledig instapklaar. Je kunt heerlijk wonen in de ruime woonkamer met moderne keuken en 4 slaapkamers. De woning heeft een mooie voortuin en een zonnige achtertuin op het zuiden, ruim 17 meter diep.

De woning ligt aan een rustige weg nabij het Beatrixpark, op korte afstand van het centrum van Etten-Leur. Zie jij jezelf hier wel wonen? Neem dan snel contact op met Agnes Tomesen Makelaardij voor een bezichtiging.

151 m² wonen |  480 m² perceel | 4 slaapkamers | € 575.000 k.k. | foto’s en video op Funda

Begane grond:

De ruime hal biedt toegang tot de meterkast (7 groepen, 1 kookgroep en 2 aardlekschakelaars), de volledig betegelde toiletruimte (met wandcloset en fontein) en de woonkamer. Middels de vaste trapopgang kunt u naar de 1e verdieping.

De sfeervolle en ruime woonkamer met open haard is voorzien van grote raampartijen, waardoor u in deze ruimte van veel lichtinval geniet. De woonkamer is gemakkelijk in te delen in een zit- en een eetgedeelte. De woonkamer staat in open verbinding met de keuken en heeft aan de achterzijde een schuifpui waarmee u toegang heeft tot de achtertuin.

De moderne keuken (2.71 x 2.77 m groot) is voorzien van een hoekopstelling met diverse greeploze kasten en laden, een kunststof werkblad, een 5-pits inductiekookplaat, een afzuigkap, een r.v.s. spoelbak en een Quooker met een boiler. Tevens heeft u nog een losse kastenwand met een oven, een magnetron en een koelkast. Vanuit de keuken kunt u naar de bijkeuken.

In de bijkeuken bevinden zich de aansluitingen t.b.v. de wasapparatuur. De bijkeuken beschikt over een vaste kast en middels een loopdeur kunt u zowel naar de garage als naar de achtertuin.

De garage is ca. 6.55 x 3.16 m groot en is voorzien van water en elektra. De garage beschikt over een elektrische deur waarmee u naar de oprit kunt, waar u twee auto’s kunt parkeren. Vanuit de garage heeft u tevens toegang tot de achtertuin.

1e Verdieping:

Op deze verdieping heeft u een overloop met 4 slaapkamers en een badkamer.

De ruime slaapkamer aan de voorzijde van de woning is ca. 4.07 x 4.24 m groot en heeft een vaste kast. De 2 slaapkamers aan de achterzijde zijn resp. ca. 3.57 x 2.60 m en 3.06 x 2.51 m groot. De royale 4e slaapkamer (ca. 8.47 x 5.83 m groot) is voorzien van een dakvenster en beschikt over bergruimte achter de schotten.

De badkamer is ca 2.58 x 3.51 m groot en is voorzien van een inloopdouche (met regen- en handdouche en thermostaatkraan), wandcloset, designradiator en een wastafel met meubel.

2e Verdieping:

Met een vlizotrap kunt u naar de 2e verdieping. Op deze ruime bergzolder bevindt zich de opstelplaats van de c.v. ketel (Vaillant CW5, 2019).

Tuin:

De woning heeft een ruime voor- en achtertuin. De diepe achtertuin (ruim 17 meter) is gelegen op het zuiden en is voorzien van een terras, sierbestrating, gazon, borders, elektrisch bedienbaar zonnescherm en een buitenkraan. Doordat de tuin is voorzien van pergola’s kunt u heerlijk genieten van uw privacy. De poort biedt toegang tot de voorzijde van de woning.

Algemeen:

– De woning is volledig geïsoleerd en derhalve voorzien van dak-, muur- en vloerisolatie.
– De woning is voorzien van houten kozijnen met dubbele beglazing.
– De woning heeft betonnen verdiepingsvloeren.
– De wanden zijn strak gestuct.
– De begane grond is voorzien van een PVC vloerafwerking.
– Op de 1e verdieping ligt een laminaatvloerafwering, de 2e verdieping heeft geen vloerafwerking.
– De woning is grotendeels voorzien van hand bedienbare screens.
– Aan de achterzijde bevindt zich een elektrisch bedienbaar zonnescherm.
– De woning heeft een vrij uitzicht aan de voorzijde.
– Er is voldoende parkeergelegenheid op eigen terrein en in de directe omgeving aanwezig.
– Op loopafstand zijn vele voorzieningen zoals winkels, scholen en horecagelegenheden bereikbaar.
– De uitvalswegen van en naar Etten-Leur zijn dichtbij.
– Deze woning is bouwkundig gekeurd, het rapport is op te vragen bij Agnes Tomesen Makelaardij.

Meer informatie

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen