Circuslessen iedere dinsdag en tijdens de meivakantie

Foto: Stralen Doen We Samen
Dit jaar is de 20-jarige Madeleine gestart met mijn eigen circusschool. Op haar zesde is zij zelf begonnen met circuslessen. Nu wil ze anderen hun talenten laten ontwikkelen.
“Na een aantal jaar kon ik zelfstandig lesgeven en verzorgde ik kinderfeestjes. Van jongs af aan wist ik, ooit wil ik mijn eigen circusschool starten.”, zo laat Madeleine weten.
“In het circus heb je verschillende acts,  maar uiteindelijk is iedereen nodig om er een mooie show van te maken. Mijn doel van de circuslessen is om kinderen in contact brengen met de verschillende circusonderdelen, leren samen te werken en om zichzelf in de groep te laten zien en presenteren. We hebben veel verschillende circusonderdelen, zodat er voor ieder iets passends bij is om ieders talenten te ontwikkelen.”, vertelt de jonge onderneemster uit Etten-Leur.
Stralen Doen We Samen biedt verschillende activiteiten aan:
  • iedere dinsdag vaste circuslessen voor kinderen vanaf 6 jaar
  • kinderfeestjes; thuis of in een gymzaal
Deze meivakantie organiseren zij van 2 tot 7 mei een heuse circusweek! Maandag tot en met vrijdag wordt er gewerkt aan een optreden en zaterdag is de uitvoering voor de ouders/familie. Er is nog plaats dus meld je gezellig aan! Je hoeft geen ervaring te hebben of op circusles te zitten. Iedereen vanaf 6 jaar is van harte welkom.

“Uiteindelijk is iedereen nodig om er een mooie show van te maken.”

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen