Summer Market groot succes

Foto: Winkelhart Etten-Leur

Zaterdag 15 juli was Winkelhart Etten-Leur voor het tweede jaar op rij het decor voor de Summer Market. Dit tropische evenement trok veel bezoekers uit Etten-Leur en omstreken.

Basisscholen en middelbare scholen in Noord-Brabant hebben vanaf nu zomervakantie. Wat is een betere gelegenheid om de zomervakantie af te trappen, dan met een zomerse markt? Vandaag vond in Winkelhart Etten-Leur de Summer Market plaats. Hier konden de bezoekers profiteren van mooie acties op zomerse artikelen, zoals kleding, schoenen, sieraden, heerlijke donuts, smoothies, cheesecakes, trendy woonaccessoires, speelgoed en huishoudelijke artikelen.Vanaf 11.00 uur was het al meteen druk en werd er goed geshopt.

Actie met kortingscoupons
Bezoekers haalden hun hart op bij de tientallen marktkraampjes: hier konden zij hun
vakantieoutfit, kampeerspullen of reisartikelen bij elkaar shoppen. Om ook aandacht te schenken aan de winkeliers en horecagelegenheden in het winkelcentrum, was er een speciale kortingscouponactie. Tal van ondernemers namen deel aan deze actie, waarbij coupons ingewisseld konden worden voor gratis producten en exclusieve aanbiedingen en kortingen.

Stadsstrand, samba brassband en dj
Naast winkelen was er tijdens de Summer Market volop gelegenheid te ontspannen met Caraïbische
sferen. Zo werd het Raadhuisplein gesierd met een sfeervol stadsstrand. Vanaf dit strand – en vanuit het Winkelhart – kon men genieten van tropische optredens van een samba brassband en een dj met loungemuziek. De sfeer zat er goed in en veel bezoekers konden bij de brassband en de dj niet stil blijven staan!

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen