Feestweekend Etten-Leur staat voor de deur

Foto: feestweekendetten-leur

Het Feestweekend staat voor de deur! Wie de afgelopen weken door Etten-Leur reed, kan het bijna niet ontgaan zijn. Met de bekende oranje posters aan lantaarnpalen werd aandacht gevraagd voor het grootste, gratis festival van de regio. Aanstaand weekend is het eindelijk zo ver. Etten-Leur kan los. Feest je ook mee?

Al vele jaren wordt er volop genoten van dit uitbundige feestfestival. Vanwege de verwachte drukte wordt er nu een extra grote festivaltent in het Oderkerkpark geplaatst. Ook is er een echt festivalterrein met een gezellig foodplein. In tegenstelling tot voorgaande jaren zijn er kluisjes aanwezig. Niets staat een gezellig weekend nog in de weg.

Dit is het programma van het feestweekend

Vrijdagavond om 20.00 uur kun je het feestweekend inluiden met een optreden van de WC Experience.

Zaterdag is het tijd voor Smartlappen en kan met ziel en zaligheid worden meegezongen met onder andere Frans Duits, Raymon Hermans, Rein Mercha, Yoeri Labée, Marco Kanters, Mitch Kerstens. Daarnaast zijn Sjansjee en José Sep van de partij. Aanvang 16.00 uur.

Echte diehards worden op zondag getrakteerd met de Live Sessions; top muziek gespeeld door lokale bands, zoals Peter den Exter & de Royals, 4th Avenue, De Kinkels en Pop up Band. Aanvang 14.00 uur.

Wees er beide dagen op tijd bij want vol is vol. Minimum leeftijd voor de festivaltent is 18 jaar.

Is de tent vol of heb je het liever wat kleiner? Zaterdagavond treedt in de Klomp Patrick Verdriet op en bij Marktzicht spelen de Zwartjannen. Dit wordt net zo goed een feestje.

De redactie wenst jullie een heel gezellig weekend toe en probeert zondag ook nog even langs te komen. Wie weet tot dan!

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen