Louis Roks lijsttrekker Leefbaar Etten-Leur.

Foto: Leefbaar Etten-Leur

Louis Roks is opnieuw verkozen tot lijsttrekker van Leefbaar Etten-Leur. De huidige raads- en burgerleden en de nieuwe kandidaten hebben dat afgelopen week besloten.

Het was een unaniem besluit om Roks wederom het vertrouwen te geven als eerste kandidaat voor de gemeenteraadsverkiezingen in maart 2018. Roks begon Leefbaar Etten-Leur als eenmansfractie in 2011. De partij heeft nu twee raadszetels en drie burgerleden. Als het aan hem ligt blijft het daar zeker niet bij.

Partij met ambitie

“De partij heeft zichzelf op de kaart gezet de afgelopen 4 jaar en nu is het tijd voor de volgende stap. Wij zetten in op minimaal 4 zetels tijdens de komende verkiezingen”. Dat aantal is gebaseerd op zowel gezonde ambitie als realisme. “Onze inwoners raken steeds meer uitgekeken op de gevestigde landelijke partijen. Wij bieden het juiste alternatief als partij met een kritisch, rationeel en onafhankelijk geluid”.

Kandidaten en programma

De andere kandidaten op de lijst van Leefbaar Etten-Leur worden op een later tijdstip bekend gemaakt. Momenteel wordt druk gewerkt aan het samenstellen van de definitieve kieslijst en het opstellen van het nieuwe verkiezingsprogramma. Dat programma zal, zoals het Leefbaar Etten-Leur kenmerkt, “scherp van toon zijn, maar is vooral gebaseerd op gezond verstand”, aldus Roks.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen