Verfilming van boek Zwaar Verliefd!

Foto: Chantal van Gastel

Schrijfster Chantal van Gastel had maandag groot nieuws. Haar eerste boek Zwaar Verliefd! wordt verfilmd. “Eindelijk mag ik het jullie vertellen!” schreef ze op Facebook.

Chantal van Gastel is geboren in Breda en verhuisde op haar zesde naar Etten-Leur. Ze debuteerde in 2008 met ‘Zwaar Verliefd!’, met in de hoofdrollen Isa en Ruben. Hun verhaal komt nu dus tot leven op het witte doek. Chantal zelf kondigde het nieuws enthousiast aan: “Nieuws! Groot nieuws, belangrijk nieuws, fantastisch nieuws. Nee, geen nieuw boek (nog niet), maar haast nog beter!” De planning voor het verschijnen van de film is het najaar van 2018 (streefdatum 18 oktober).

Nederlandse droomcast

De eerste draaidag is al geweest, aldus Chantal van Gastel. “Ik kan al verklappen dat die dag mij veel vertrouwen gaf in het eindresultaat. Ik ga jullie natuurlijk meenemen in het hele proces. Dit is zo gaaf om mee te maken en jullie als lezers horen hier ook deel van uit te maken, want Isa en Ruben zijn ook van jullie!”

De schrijfster is ontzettend blij met de cast. “Ze zijn allemaal mijn lievelings! Zijn jullie net zo blij als ik? Want ik vind dat we het echt getroffen hebben met deze droomcast.” Nieuwsgierig geworden? Ga naar haar Facebook-pagina als je meer over de acteurs wilt weten. Blijf haar pagina dan volgen, want ze laat al wat sneakpeeks zien.

Zwaar-serie en andere boeken

‘Zwaar Verliefd!’ met Ruben en Isa werd opgevolgd door ‘Zwaar Beproefd’ en ‘Zwaar Verguld’. Andere boeken van Chantal van Gastel zijn ‘Geknipt voor jou’ (2010), ‘Zoek het maar uit’ (2011) en ‘Ik wist het’ (2014). Ze heeft ook twee verhalenbundels op haar naam staan. In 2016 bracht ze samen met haar zus Priscilla de psychologische thriller ‘Zonder jou’ uit.

De verfilming is een droom die uitkomt. Punt 79 van 100 facts about me op haar website luidt namelijk: Ooit worden mijn boeken ook verfilmd. Vanwege de verfilming staat een nieuw boek nog niet op de planning. Chantal verwacht dat ze zich volgend jaar weer op het schrijven stort, iets waar haar lezers al lang op wachten.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden