Sinterklaas bezoekt opnieuw Winkelhart Etten-Leur

Foto: Winkelhart Etten-Leur

Sinterklaas bezoekt op 2 december voor de tweede keer het Winkelhart in Etten-Leur. Samen met zijn Pieten staat hij te trappelen om er weer een vrolijk feest van maken. Kom je ook?

De Sint en zijn Pieten komen zaterdag om 13.00 uur met een stadsbus aan op het Raadhuisplein. Ben er op tijd, dan kun je Sinterklaas daar feestelijk onthalen met de Pietenband. Vervolgens kunnen alle kinderen hem tot 16.00 uur in het Winkelhart ontmoeten.

Op 3 december koopzondag

Speciaal voor Sinterklaas kun je ook aanstaande zondag gewoon terecht in Winkelhart Etten-Leur. Tijdens de extra koopzondag zijn de winkels in het overdekte winkelcentrum open van 12.00 tot 17.00 uur. Ideaal voor als je nog niet alle cadeaus voor Pakjesavond hebt.

Eerste Sinterklaasbezoek op 25 november

Afgelopen zaterdag kwam Sinterklaas voor het eerst naar het Winkelhart. Dat was een vrolijke bedoening, met veel kinderen en (groot)ouders. Na het Grote Sinterklaas interview maakte de Sint nog de winnaars van de kleurwedstrijd bekend. De winnaars wonnen een ontbijt met Sinterklaas op zondag 26 november of kaartjes voor de Sinterklaasshow van Ernst, Bobbie en de Rest.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen