Nette kleding ruilbeurs zorgboerderij De Bremberg

Foto: Pexels

Tijdens de winterboerderij organiseren Zorgboerderij De Bremberg en studenten van Avans Social studies op zaterdagavond een leuke en gezellige kleding ruilbeurs. De hele boerderij wordt versierd in kerstsfeer, inclusief drankjes, muziek én.. spelletjes! Bordspellen, kaartspellen en nog meer spellen.

Inleverdata nette kleding
Inleveren van nette kleding kan van dinsdag 12 december t/m vrijdag 15 december, tussen 9:00 uur en 16:00 uur. Vrijdag 15 december kan dit ook tussen 19:00 uur en 21:00 uur.

Ruilen voor kleding of een activiteit
Als je geen kleding hebt om te ruilen, kun je een activiteit uitvoeren die iemand in de buurt, een groep of je wijk blij maakt! De 16e hoor je hier meer over.

Maak kans op 2 vrijkaartjes voor het Circus!
Onder de deelnemers die kleding vooraf brengen, komen ruilen of uit komen zoeken, worden op de avond van de ruilbeurs 2 kaartjes voor het circus verloot.

Neem een tasje mee!

Het wordt een gezellige avond waar een ieder een leuke, feestelijke outfit kan vinden! Vergeet niet je eigen tasje mee te nemen.

Samenwerking Avans Social studies en Zorgboerderij De Bremberg
Deze activiteit wordt verzorgd door studenten van Avans Social studies samen met Zorgboerderij De Bremberg. Zij willen bijdragen aan het verminderen van problemen van de minima. Daarom is de beurs het eerste uur (vanaf 19:00 uur) speciaal voor deze doelgroep geopend. Aansluitend is deze open voor het publiek. Ook willen de studenten met de beurs het bewustzijn voor duurzaamheid vergroten.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen