Interactieve informatieavond ‘Taalproblemen bij jonge kinderen’

Foto: Nieuwe Nobelaer

Wil je meer weten over spraak- en taalontwikkeling van jonge kinderen? Kom op woensdagavond 21 maart naar de interactieve informatieavond voor ouders en professionals in Bibliotheek Nieuwe Nobelaer. Deze avond wordt georganiseerd in samenwerking met Kentalis.

Ontwikkeling van spraak en taal

Tijdens de avond is een van de onderwerpen het signaleren van problemen in de spraak- en taalontwikkeling. Ook krijg je een aantal tips en manieren om de taal van je jonge kind te stimuleren. De avond bestaat uit een stukje theorie dat wordt ondersteund door filmpjes. Daarnaast is er de mogelijkheid om vragen te stellen en samen in gesprek te gaan over het onderwerp.

Workshop

De informatieavond kent een interessante workshop die wordt gegeven door medewerkers van Kentalis. Zij houden zich bezig met de voege behandeling van jonge kinderen waarbij sprake is van een taalontwikkelingsstoornis (TOS) en/of doof/slechthorendheid. Kentalis biedt op dit gebied onderzoek, diagnostiek, zorg, onderwijs en onderwijsondersteuning.

Aanmelden kan tot 16 maart

De avond duurt op woensdag 21 maart van 20:00 tot 21:30 uur in Bibliotheek Nieuwe Nobelaer te Etten-Leur. Deelname aan de informatieavond is gratis, maar aanmelding is vereist. Wil je naar de avond, dan kun je je tot vrijdag 16 maart aanmelden via [email protected].

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen