Koopwoning van de week: Praam 12

Foto: Van der Sande Makelaars

De woning ligt aan de noordkant van Etten-Leur, met alle snelwegen goed bereikbaar. In de ruim opgezette woonwijk ‘plan Brandseweg” liggen op steenworp afstand enkele basisscholen, een winkelcentrum en ook het gemoedelijke centrum van Etten is goed bereikbaar. Graag tot ziens!

Kunt u niet wachten om deze woning te bezichtigen? Ga dan snel naar de website van Van der Sande Makelaars voor de 3D-virtuele rondleiding van deze woning.

Indeling van de woning

BEGANE GROND

Entree / hal, met (open) trapopgang, de meterkast (7 groepen, 2 aardlekschakelaars, digitale dag- & nachtstroom tariefmeter, digitale gasmeter en watermeter), het toilet, garderobenis en toegang tot de woonkamer.

Toilet, betegeld, met zwevend closet, fonteintje, inbouw spots en ventilatie.

Woonkamer, met (afgesloten) trapkast, deur naar de tuin en de open keuken.

Open keuken, in L-opstelling, met kunststof werkblad, koelkast, 5-pits gasfornuis, afzuigkap, 1,5 rvs spoelbak, combi oven/magnetron, vaatwasser en close-in-boiler (eigendom, Atag).

EERSTE VERDIEPING

Overloop, met (open) trapopgang, toegang tot slaapkamers I, II, III en de badkamer.

  • Slaapkamer I, gelegen aan de achterzijde.
  • Slaapkamer II, gelegen aan de achterzijde.
  • Slaapkamer III, gelegen aan de voorzijde.
  • Badkamer, gelegen aan de voorzijde, betegeld, met design (handdoeken)radiator, zwevend closet, ligbad met bubbel functie, douchecabine, wastafel in meubel en ventilatie.

ZOLDER VERDIEPING

Open zolderslaapkamer IV, met CV-ketel (eigendom, Nefit Ecomline Excellent HR CW4, 2003), wasmachine aansluiting, unit van de mechanische ventilatie, gelegen onder schuine kap en met dakraam.

TUIN

Voortuin.

Achtertuin, gelegen op het zuidwesten, waterpunt, de berging, elektrisch zonnescherm en achterom.

Meer informatie

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen