Vind jouw droomhuis tijdens de Open Huizen Dag

Foto: Pexels

Op zoek naar een nieuwe woning in Etten-Leur of omgeving? Aanstaande zaterdag 7 april kun je weer vrijblijvend woningen binnenlopen die te koop staan en meedoen aan de Open Huizen Dag. De ideale kans om te ontdekken welke huizen jou eigenlijk aanspreken.

Vrijblijvend sfeer proeven

De NVM Open Huizen Dag wordt twee keer per jaar gehouden. Je kunt zaterdagĀ tussen 11.00 en 15.00 uur veel huizen zonder afspraak bezichtigen. Bij de huizen die meedoen aan de open dag leidt de verkoper je rond. Bereid je wel goed voor met bijvoorbeeld een checklist. Stel je eigen lijst op of gebruik het bezichtigingsverslag van de NVM. Dan weet je later precies wat je wel en niet geweldig vond aan een huis.

Bepaal je route en vind je droomhuis!

In Etten-Leur doen 37 huizen mee aan de Open Huizen Dag. Je vindt ze metĀ deze link naar Funda met de juiste filters. Zo kun je zaterdag huizen bezoeken in o.a. Moerdijkse Postbaan, Beatrixpark, Schoonhout, Waldhoornlaan, Jeroen Boschstraat en Oude Bredaseweg. Er zitten huizen voor kleine en grote budgetten tussen. We zijn benieuwd of jij je volgende woning ontdekt.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen