Geslaagde Netwerkbijeenkomst TechnoGroup Profwielerronde Etten-Leur

Foto: TechnoGroup

In het Turfschip vond op woensdagavond 6 juni een netwerkbijeenkomst plaats voor sponsors van de TechnoGroup Profwielerronde Etten-Leur.

Ronde voor twaalfde keer
Tijdens deze bijeenkomst gaf voorzitter Ronnie Buiks een kijkje in de keuken van de Profronde en vertelde hij iets over het programma van de Ronde welke op zondag 19 augustus voor de twaalfde keer zal worden georganiseerd.

Profronde uitgegroeid tot het beste criterium van Nederland.
“Dat hebben we niet alleen te danken aan het deelnemersveld met de vele toppers die aan de start verschijnen, maar ook aan de uitstekende organisatie “ aldus Buiks.
Dat laatste werd ook onderschreven door enkele sponsors die op deze avond aan het woord kwamen.

Meet & Greet
Daarnaast onderscheidt de Profronde in Etten-Leur zich van de andere criteriums door de mogelijkheid een meet & greet te bezoeken met één of meerdere van de vele toppers die in Etten-Leur aan de start komen. Volgens Twan Robbeson van PEP Events & Media is een meet & greet een uitgelezen moment om klanten uit je netwerk te fêteren.

Wedstrijd voor sprinters
Voorzitter Buiks verhulde op de avond dat er naast het gebruikelijke wedstrijdprogramma een wedstrijd voor sprinters op het programma staat. Daarbij komen o.a. aan de start. Wereldkampioen op de km sprint Jeffrey Hoogland (hij is ook in het bezit van 3 gouden EK medailles) en Nederlands nieuwste sprintsensatie Harrie Lavreysen.

Rustdagen belangrijk voor contacten
Martin van Steen van Cycling Service was op de avond aanwezig om uit te leggen hoe het vastleggen van wielrenners zoal plaatsvindt. De belangrijkste contacten daarvoor worden gelegd tijdens de twee rustdagen in de Tour de France, maar dan nog ben je afhankelijk van toestemming van de ploeg en het programma waar een renner zich aan heeft te houden.

Drukke wieleragenda
Op de wielerkalender staat dit jaar op 19 augustus ook weer de laatste dag van de BinkBank Tour op de agenda en daar hebben we dus in Etten-Leur “last” van. Verder begint een week later de Vuelta en dan is het nog maar de vraag of deelname aan het criterium in Etten-Leur in de wedstrijdvoorbereiding past. Toch heeft Martin van Steen er volop vertrouwen in dat er weer een geweldig deelnemersveld aan het publiek in Etten-Leur kan worden gepresenteerd.

Vincent van Goghfiets
Tot slot werd tijdens de avond een nieuwe fiets gepresenteerd, de zogenaamde Vincent van Goghfiets. Een ontwerp van Thomas Snels in samenwerking met Giant.

Belangstelling voor sponsoring?
Interesse in sponsoring van De TechnoGroup Profwielerronde van Etten-Leur op wat voor manier dan ook? Neem contact op met [email protected]

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen