De Lucky Summer Weken zijn gestart!

Foto: Winkelcentrum Etten-Leur

Deze week lanceren Winkelcentrum Etten-Leur en Winkelhart Etten-Leur de Lucky Summer Weken. Tot en met zondag 29 juli maken alle bezoekers bij besteding in een van de winkels in het centrum kans op vele zomerse prijzen.

Het enige wat men hiervoor hoeft te doen is lekker shoppen in het Winkelhart. Bezoekers die een aankoop doen van tenminste 10 euro tijdens deze ‘Lucky Summer Weken’, krijgen een flyer met een unieke code. Bij het online checken van deze code op www.winkelcentrumetten-leur.nl of www.winkelhartetten-leur.nl zien zij direct of en wat zij gewonnen hebben en bij welke winkel in het centrum de prijs kan worden opgehaald.

De actie is van start gegaan op maandag 2 juli en loopt tot en met zondag 29 juli aanstaande. De winnende flyers kunnen tot en met zaterdag 4 augustus worden ingeleverd bij de lokale winkeliers. Voor meer informatie over de ‘Lucky Summer Weken’ in winkelhart Etten-Leur verwijzen wij graag naar onderstaande website en de Facebookpagina van zowel winkelhart Etten-Leur als winkelcentrum Etten-
Leur.

  • Vul je code op de website van het winkelcentrum in en zie direct of en wat je gewonnen hebt!
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen