Etten-Leur in het nieuws

Foto: Nieuws.nl

De laatste week is Etten-Leur twee keer in het landelijks nieuws gekomen; zowel via de diverse digitale nieuwssites als via landelijke televisie zenders.

Allereerst werden we opgeschrikt door twee schietpartijen in wijk Hooghuis, waarbij twee gewonden vielen, waarvan één ernstig. Er werden in totaal zes verdachten aangehouden. De politie is nog steeds bezig met het onderzoek. Enkele dagen later berichtten landelijke media over een afschuwelijke brand in de Nieuwe Kerkstraat, waarbij een jonge moeder om het leven kwam en haar man en zoontje gewond raakten.

Uit alle reacties rond deze gebeurtenissen blijkt, dat veel inwoners meeleven, zich zorgen maken en willen meedenken over verbeterpunten. De plaatselijke politieke partijen willen hun krachten bundelen, om onder ander na te denken en te discussiëren over hoe bijvoorbeeld de lange wachttijden voor huurwoningen kunnen worden verkort en hoe Etten-Leur veiliger kan worden.

Al met al kan gezegd worden, dat plaatselijk nieuws leeft in Etten-Leur maar ook daar buiten. Etten-Leur.nieuws.nl groeit. Daarom is onze redactie op zoek naar redactieleden, waaronder fotografen. Heb jij een passie voor fotografie of vind je het leuk om te schrijven? Neem contact op met ons.

Nieuws maken we samen, met elkaar. We verbinden en zijn op zoek naar verbinding. Is er iets gebeurd bij jou in de buurt, zoals een brand of een ongeval? Organiseer je een evenement of wil je de aandacht vestigen op iets wat je bezighoudt? Deel dit dan met ons. Op onze website vind je een contactformulier.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen