Tweede ronde Leraar van het jaar

Foto: Pexels

Wie wordt de leraar, lerares of conciërge van het jaar in 2019? Tijdens het Onderwijsgala op woensdag 5 juni wordt bekend wie de winnaars zijn. Tot die tijd kunnen de finalisten aangemoedigd worden via onze Facebook-ronde van BN De Stem.

Finalisten basisonderwijs
Elisa Wiegerink van KBS Jacinta in Breda, Rick Trommelen van De Toermalijn in Halsteren, Amy van Opstal van De Bolster in Gilze, Tim van de Luijtgaarden (nutsbasisschool Teteringen) en Bas Driesprong van St. Jozef in Rijen zijn de finalisten in het basisonderwijs. Hier kun je op hen stemmen.

Finalisten voortgezet onderwijs
In het voortgezet onderwijs zijn Chaimae Faqir van Tessenderlandt in Breda, Rob Goossens van Graaf Engelbrecht in Breda en Roos Joosten van het Moller Lyceum in Bergen op Zoom de finalisten. Stem hier op de finalisten van het voortgezet onderwijs.

Etten-Leurse conciërge Stephan van Ginneken
De drie conciërges Stephan van Ginneken van KSE in Etten-Leur, Gertjan Traas van ‘t Rijks in Bergen op Zoom en Erik van Campen van St. Joseph in Breda, gaan de strijd aan om de titel. Hier kun je stemmen op de kanshebbers.

Aanmoediging
De Facebook-ronde is bedoeld als aanmoediging. Een vakjury bepaalt woensdag 5 juni wie de winnaars zijn.

Volg de Leraar van het Jaarverkiezing via de app van BN DeStem. Download nu de nieuwe versie in de Apple App Store (iOS) of de Google Play Store (Android).

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen