Open Lesweek bij Nieuwe Nobelaer

Foto: Nieuwe Nobelaer

Bij cultuurcentrum Nieuwe Nobelaer vindt van maandag 2 t/m zaterdag 7 september de Open Lesweek plaats. Iedereen met belangstelling, kan gratis en vrijblijvend de verschillende cursussen dans, beeldend, theater, media en muziek komen ontdekken.

De week besluit op zondag 8 september feestelijk, met de eerste editie van Korendag. Inschrijven voor de lessen deze week is niet noodzakelijk en afhankelijk van de les kan men meedoen of meekijken. Een nieuwe (favoriete) hobby wordt wellicht geboren!

Proeven van cursussen
Van maandag t/m zaterdag kan iedereen gratis kennismaken met de cursussen dans, beeldend, theater, media en muziek (groepslessen). De nieuwste cursussen, het aanbod voor de kleinste cultuuraanbidder en alle andere lessen presenteren zichzelf deze week. Een echte acteur worden, leren tapdansen, of schilderen a la Picasso en Van Gogh? Het kan allemaal bij Nieuwe Nobelaer.

Favoriete instrument
Op zaterdag 7 september openen de deuren van de muziekafdeling van Nieuwe Nobelaer zich. Het publiek kan dan tussen 14:00 – 16:00 uur verschillende instrumenten uitproberen. Iedereen die graag muziek wil maken maar nog niet weet welk instrument het beste past, is van harte welkom. Van accordeon tot cello, van gitaar tot dwarsfluit en alles daartussenin mag aan een persoonlijke test worden onderworpen. Enthousiast geworden en zin in een proefles? Tijdens deze middag kan men zich hiervoor gratis inschrijven.

Feestelijke afsluiting
De Open Lesweek wordt dit jaar afgesloten met de Korendag op zondag 8 september. Tussen 11:00 – 17:00 uur presenteren 15 koren uit de regio zich op diverse podia aan het publiek. Ze brengen liedjes ten gehore in verschillende genres zoals pop, klassiek en rock. Voor jong en oud wat wils en de entree is gratis!

Ga voor meer informatie en het volledige (proef)rooster van de Open Lesweek naar nieuwenobelaer.nl/openlesweek

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen