Ingrid de Smid woensdagavond in kookprogramma op SBS6

Foto: Ingrid de Smid

De Etten-Leurse Ingrid de Smid van NutriSlim is woensdagavond 21 augustus 18:00 te zien in het kookprogramma Klinkt Smakelijk op SBS6.

Update: de uitzending met Ingrid de Smid is verschoven van dinsdag naar woensdag.

Het programma wordt gepresenteerd door Nicolette van Dam en Julius Jaspers. In het programma gaan amateurkoks de uitdaging met elkaar aan. Iedere thuiskok heeft wel een zogenaamde ‘signature dish’ en deze gerechten worden beoordeeld door een professionele jury. Benieuwd naar het recept van Ingrid? Kijk vanavond op TV en vanaf morgen is haar recept terug te vinden op de website van SBS. Zelf gaat ze het gerecht vanavond nogmaals maken en samen met haar gezin opeten.

SBS6 heeft afgelopen mei contact opgenomen met Ingrid om deel te nemen aan het programma, omdat ze het verhaal achter haar recepten – rekening houdend met intoleranties – interessant vonden. “Het verkopen van je gerecht is net zo belangrijk als het maken van je gerecht.”, zo laat ze onze redactie weten. “Ik vond het onwijs spannend, maar ik heb gelijk JA gezegd. De opnamedag zelf was super! Na 15 minuten zie je de camera niet meer en ik vond het leuk om de andere kant te zien van de TV wereld.”

Thuiskok Ingrid: “Mijn gerechten zelf zijn vrij simpel, makkelijk en lekker, maar het zijn geen culinaire hoogstandjes. Dat komt omdat ik 80% van wat er in de supermarkt te koop is niet kan eten. Mocht er in de toekomst de gelegenheid zich voordoen om een bijdrage te leveren aan een TV programma, dan zal ik hier graag op ingaan wanneer er aandacht is voor voedingsintoleranties.

Mocht je het na woensdagavond terug willen kijken, dan kan dit via de website van SBS6.

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen