Knallende aanbiedingen bij Easy Hair op Black Friday

Foto: Easy Hair

Easy Hair is de winkel waar je moet zijn, of je nu gaat voor een kleuradvies om zelf je haar te kleuren. voor de uitgebreide collectie van IXXXi met de mooiste ringen of voor Botox voor je haar.

Dat scheelt je een bezoekje aan de kapper, wat in deze tijd toch wel heel handig is. Bij Easy Hair op de Markt in Etten-Leur helpen ze je altijd vol passie en professie!

Black Friday aanbiedingen

Van de beste verzorging voor je haar, van föhns tot krul- en stijltangen, tassen en sjaals, tot de leukste accessoires zoals armbanden en horloges en niet te vergeten de heerlijke geurkaarsen van My Flame. Met speciale gelegenheden is er natuurlijk de verrassingstas die je kunt reserveren op Facebook.

Ook is er een uitgebreide nagellijn om zelf heel eenvoudig acryl of gelnagels te zetten, en vergeten we de mannen uiteraard ook niet, ook daar hebben we een groot assortiment verschillende waxen, gels en ook tondeuzes voor. En kan je niet kiezen wat voor cadeau je voor iemand wil kopen dan is er altijd nog de cadeaubon.

Komende week is het Black Friday, uiteraard doen wij daar ook aan mee met knallende aanbiedingen dus like onze Facebook en/of Instagram pagina en zie als eerste onze super aanbiedingen.

See You Soon!

Easy Hair Etten-Leur

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen