Avoord organiseert vijfde rollatorloop in Etten-Leur

Foto: Avoord

Het is bijna zover: de vijfde rollatorloop van Avoord. Deze wordt dit jaar, gelopen ‘op locatie’ bij, Kloostergaard, Het Anbarg en Contrefort. Iedereen met én zonder rollator is van harte welkom!

Om ervoor te zorgen dat u veilig mee kunt lopen volgens de coronarichtlijnen, vindt de rollatorloop ook dit jaar in aangepaste vorm plaats bij u op locatie. Als u meedoet is het belangrijk dat u zich houdt aan de preventieve maatregelen en aanwijzingen van onze medewerkers opvolgt.

Atletiekvereniging Achilles is ook van de partij tijdens de rollatorlopen die plaatsvinden in Etten-Leur. Voor de warming-up zijn ook Axis Fysiotherapie en de Praktijk Leurse Haven aanwezig.

Waar en wanneer

Deelnemers hebben in Etten-Leur de mogelijkheid om mee te lopen op:

  • 8 september, locatie Kloostergaard
  • 13 september, locatie Het Anbarg
  • 15 september, locatie Contrefort

Start

Wij verzamelen om 14.00 uur. Om 14.15 uur is de officiële opening gevolgd door een warming-up. Om 14.30 uur klinkt het startschot. Deelnemers hebben de keuze uit diverse afstanden en wij wandelen maximaal één uur.

Aanmelden
Bewoners van Avoord ontvangen een brief met de mogelijkheid om aan te melden. Woont u in de wijk en wilt u deelnemen? Neem dan contact op met Marian Roest, Buursportcoach senioren in Etten-Leur: [email protected] of bel/app 06 – 51 41 33 89.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen