Verkiezingswinkel opent deuren in winkelcentrum Etten-Leur

Foto: redactie

Etten-Leurse politieke partijen hebben een gemeenschappelijke activiteit rond de verkiezingen georganiseerd; In een leegstaande winkelunit, in het winkelcentrum van Etten-Leur, wordt een tijdelijke ‘verkiezingswinkel’ ingericht.

Burgemeester de Vries opent de winkel komende woensdag.

Verkiezingswinkel Etten-Leur

Met de medewerking van de eigenaar van het winkelcentrum, manager Anette Zwik, is een leegstaande winkelunit ter beschikking gesteld. Deze unit bevindt zich naast de ingang van Scapino tegenover de winkel SoLow. Alle politieke partijen hebben een hoek/tafel waarop informatie van die partij te vinden is, over hun inzet voor de komende raadsperiode.

Openingstijden

Op elke dag, van woensdag 9 maart tot en met zaterdag 12 maart, zijn er van diverse partijen mensen aanwezig tussen 10.00 uur en 17.00 uur, op zaterdag is dit tot 16.00 uur. Zij zijn er om vragen te beantwoorden en informatie mee te geven, zodat alle kiezers een goede keuze kunnen maken voor het uitbrengen van hun stem op 14-15-16 maart bij de gemeenteraadsverkiezingen. De gezamenlijke oproep luidt: “Kom gerust langs en loop even binnen voor informatie, een praatje en eventueel een kop koffie… En ga straks goed geïnformeerd naar de stembus!”

Uitnodiging voor opening door burgemeester De Vries

Burgemeester Miranda de Vries vindt het een mooi en leuk initiatief van de gezamenlijke politieke partijen. En juicht toe dat zij naast de politieke strijd ook samenwerken. Hoe hoger de opkomst, hoe beter, tenslotte. Op woensdagmiddag om 13.45 uur zal zij een officiële openingshandeling verrichten voor de verkiezingswinkel. U bent welkom om hierbij, met fotograaf, aanwezig te zijn. Voor de aankleding van de etalage helpt de gemeente mee, en zij zorgt voor de algemene informatie over de gemeenteraadsverkiezingen. Zo is het een mooi gezamenlijk initiatief, immers: in Etten-Leur doen we het samen!

Speeddaten en flyeren

Op zaterdag 12 maart zullen de partijen, naast hun aanwezigheid in de winkel, in en rond het centrum flyeren en daarbij gaan zij graag met u in gesprek. Op het plein voor C&A worden daarvoor dan zitjes gerealiseerd waar het winkelend publiek en anderen geïnteresseerden in gesprek kan gaan met een van de kandidaten van de verschillende partijen. Elke partij heeft een gesprekstafel voor een zogenaamde speeddate. Dus hebt u vragen? Wilt u meer weten over de standpunten van een partij of een kandidaat? Kom langs en schuif aan. Voor koffie, thee én een goed gesprek wordt gezorgd. Schroom niet!

Uiteraard roepen de politieke partijen alle kiesgerechtigden op om op 14,15 of 16 maart hun stem uit te gaan brengen.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen