Snellere en betere service van CompUnit dankzij verhuizing naar Valpoort

Foto: CompUnit

Het kan je niet ontgaan zijn: in het pand waar vroeger de ING zat, op de hoek van de rotonde in het centrum, is nu CompUnit gevestigd. Op het raam sieren de groene kleuren van dit allround computerservicebedrijf. Je kunt er terecht voor o.a. reparatie van computer, laptop, tablet en printer, maar ook voor nieuwe software en hardware. Met de verhuizing van de Markt naar de Valpoort kan CompUnit nog sneller en efficiƫnter de beste service verlenen. En die service is waar het bij eigenaar Martijn Timmer allemaal om draait.

Martijn Timmer begon al in 2010 met het repareren van computers bij mensen thuis. Gewoon op de fiets. Hij bouwde een vaste klantenkring op en dankzij zijn fotografisch geheugen werd hij voor veel mensen onmisbaar. Inmiddels komen zijn klanten overal vandaan, zelfs vanuit Vught of Utrecht weten ze CompUnit te vinden. Een groter compliment voor het leveren van kwaliteit is er eigenlijk niet. En verlaat iemand na goed advies tevreden de winkel met zijn of haar nieuwe aankoop, dan is Martijn dat ook. Want mensen goed en persoonlijk helpen, is voor hem het belangrijkste.

Reparaties, verkoop en service voor particulieren en bedrijven

CompUnit is in de eerste plaats gespecialiseerd in het repareren en oplossen van storingen van o.a. computers, laptops, tablets en printers. Dankzij de eigen technische dienst gebeurt inspectie en reparatie ook nog eens snel. In de winkel kan iedereen zijn of haar nieuwe computer, laptop, printer, onderdelen, software en accessoires vinden. Je krijgt goede uitleg en advies, en CompUnit installeert de benodigde software voor je, zodat je nieuwe apparaat direct klaar is voor gebruik. Een service die je online niet hebt. Tablets en iPads verkopen ze bij CompUnit nog niet, maar ook die gaan aan het assortiment toegevoegd worden.

CompUnit heeft daarnaast een flinke klantenkring van bedrijven in het MKB en de zorg. Voor veel bedrijven doen Martijn en zijn team het installeren van nieuwe computers, het updaten van software en het benodigde onderhoud. Daar is het team vaak op zaterdag voor op pad, omdat ze dan de core business van een bedrijf niet dwarszitten.

Verhuizing naar Valpoort

Ruim acht jaar heeft Martijn met CompUnit in een klein pand op de Markt gezeten. Het bedrijf groeide al snel uit zijn jasje. Door het ruimtegebrek stond alles in dozen gestapeld en was niet altijd duidelijk wat in welke doos te vinden was. Nu hebben Martijn en zijn team een prachtige ruimte ter beschikking. De reparaties vinden achterin plaats, zonder dat klanten in de winkel daar last van hebben.

Computerreparatie of nieuwe apparatuur nodig?

Loop gewoon eens bij CompUnit binnen. De winkel is open van dinsdag t/m vrijdag van 09.30 tot 17.30 uur en op zaterdag van 09.30 tot 17.00 uur.

Adres: Valpoort 157

Telefoonnummer: 076-8874821

Website: www.CompUnit.nl

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen