The Belleza Boutique gaat verhuizen en wil dit graag met jou vieren!

Foto:

The Belleza Boutique heeft een klein maar hecht team, gedreven in wat ze doen en allemaal met het zelfde doel: Jou laten stralen!

Het team van The Belleza Boutique bestaat uit 4 meiden die allemaal hun eigen specialisme hebben. Dat is wat het team zo bijzonder maakt en het aanbod groot!

Iedere klant heeft een eigen pagina in het registratie boek, waar de wensen van de klant instaan, de afgelopen behandelingen, notities, gebruikte producten, huidtype .. kortom alles wat nodig is voor de perfecte behandeling.

Maxime (eigenaresse) :

Wat voor mij vooral belangrijk is, is dat de klant zich thuis voelt. Bij binnenkomst bespreken we de wensen van de klant, beantwoorden we vragen en bereiden we de klant zo goed mogelijk voor op de behandeling, onder het genot van koffie en wat lekkers (wat wij iedere ochtend zelf bakken). Wij proberen altijd mee te denken, eerlijk advies te geven en te zorgen dat het gewenste resultaat behaald wordt.

Maxime is gedreven in wat ze doet en gaat altijd voor het allerbeste, geen wens is te gek of vraag is te veel. Maxime is pas tevreden als de klant dat ook is.

Als je binnen komt, laat je alles even los. Vergeet dat je vanmiddag nog een rapport moet schrijven, tot laat moet werken of nog een hele berg moet wassen. Ontspan, geniet en kom tot rust. Heerlijk een momentje voor jezelf om daarna weer het maximale uit jezelf en je dag te halen.

Zaterdag 16 juli opent The Belleza Boutique haar deuren op een nieuwe locatie aan de prof. van Ginnikenstraat 18 in Oudenbosch. Van 12:00 tot 16:00 willen ze dit met jullie vieren onder het genot van een hapje, drankje, leuke muziek, kortingen en een goed gevulde goodiebag.

Het team van the Belleza Boutique hoopt u daar te mogen verwelkomen en kennis te laten maken met de salon en het team!

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen