“Weddingdans” of “bruiloftsdans” bij Danscentrum Goetjaer

Foto: Danscentrum Goetjaer

Gaan jullie binnenkort trouwen, en hebben jullie zin in een goed feestje? Dan is er niets leuker dan op de mooiste dag van jullie leven het feest te starten met een mooie wedding-/bruiloftsdans. Voor de begeleiding van deze dans kun je nu terecht bij Danscentrum Goetjaer in Etten-Leur.

Optie 1: meedoen aan reguliere danslessen

Vanaf 23 september start het nieuwe seizoen met danslessen. Jullie kunnen je inschrijven voor een van deze danscursussen, zodat jullie op elk feest goed uit de voeten kunnen. Danscentrum Goetjaer heeft 7 dagen per week dansles. Als je een keertje niet kunt, dan kan je de gemiste les inhalen op een andere dag en tijd. Hebben jullie toch wat moeite met alleen wekelijkse les of wil je extra komen oefenen, dan kunnen jullie in overleg meerdere keren per week, gratis komen dansen. Dat is de extra service van Danscentrum Goetjaer.

Optie 2: privélessen

Liever iets speciaals? Boek dan privélessen en maak van de openingsdans een stukje maatwerk. Jullie gasten zullen versteld staan. Danscentrum Goetjaer begeleidt jullie met muziekkeuze, een opening en een finale van de dans.

Optie 3: samen met de familie

Willen jullie dat de hele familie op jullie feest kan dansen? Zelfs dat is mogelijk bij Danscentrum Goetjaer. Je kunt lessen met jullie eigen groepje boeken. Het is natuurlijk wel even zoeken naar een geschikte dag en tijd waarop iedereen kan en de dansschool beschikbaar is.

Bruiloftsdans boeken?

Wacht niet te lang met de voorbereiding, alleen al de weg ernaar toe kan zo leuk zijn. Informeer vrijblijvend bij Danscentrum Goetjaer naar de mogelijkheden: 06-54775280 of www.goetjaer.nl. Je bent ook welkom om een keertje langs te komen om jullie wensen te bespreken.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen