CompUnit biedt de beste computerservice voor bedrijven, ook buiten Etten-Leur

Foto: CompUnit

Geen enkel bedrijf kan meer zonder hardware en software voor het uitvoeren van allerlei werkzaamheden. Denk alleen al aan de administratieve processen op het gebied van personeelszaken. Om jouw bedrijf op dit gebied volledig te ontzorgen, levert CompUnit uit Etten-Leur een hoog serviceniveau. En daarvoor hoeft je bedrijf niet eens in Etten-Leur gevestigd te zijn.

CompUnit is in de eerste plaats gespecialiseerd in het repareren en oplossen van storingen van o.a. computers, laptops, tablets en printers. En dankzij de eigen technische dienst gebeurt inspectie en reparatie ook nog eens snel. Daarnaast biedt CompUnit hoogwaardige service aan bedrijven in o.a. het MKB en de zorg.

Persoonlijke en snelle service voor jouw bedrijf

Of het gaat om de installatie van nieuwe of bestaande computers, het aanleggen van een netwerk en deze monitoren en onderhouden, het up-to-date houden van uw systemen, of het overnemen van een bestaand onderhoudscontract. Eigenaar Martijn Timmer en zijn team neemt de zorg voor deze technische kant volledig uit handen.

Bij het (her)installeren van computers of het uitvoeren van benodigd onderhoud werkt het team vaak in de avond en zelf ’s nachts, om zo te zorgen dat de ondernemer nergens hinder ondervindt. Op dat moment maakt het team alle computers volledig up-to-date en klaar voor gebruik. Er is geen installatie door medewerkers meer nodig; elke medewerker kan de volgende werkdag zonder vertraging aan het werk. Dat betekent dat alle werkzaamheden gewoon door kunnen gaan. En als er nog kleine storingen zijn, dan zorgt het team van CompUnit dat deze snel verholpen worden. Zij komen hiervoor persoonlijk op locatie of staan telefonisch paraat om op afstand mee te kijken.

Overstap maken naar de beste service?

Zelf het gemak van de service van CompUnit ervaren? Neem contact op met Martijn Timmer:

Adres: Valpoort 157
Telefoonnummer: 076-8874821
Website: www.CompUnit.nl

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen