De Nobelaer Bibliotheek ondersteunt bij digitale aanvraag energietoeslag

Foto: De Nobelaer Bibliotheek

Het Informatiepunt Digitale Overheid in De Nobelaer Bibliotheek helpt bij het aanvragen van energietoeslag. Het indienen van een aanvraag kan tot 31 december 2022. Inwoners van Etten-Leur met een laag verzamelinkomen – tot 120% boven de bijstandsnorm – komen hiervoor in aanmerking. Een vraag stellen kan tijdens openingstijden van de bibliotheek en tijdens het speciale inloopspreekuur.

Goede hulp bij invullen aanvraag

Wie het lastig vindt om de energietoeslag aan te vragen kan terecht bij De Nobelaer. Het inloopspreekuur is op dinsdag 15 november van 09:30 tot 11:30 uur. Dit is op basis van vrije inloop, dus bij drukte kan het zijn dat je even moet wachten of dat er een afspraak wordt gemaakt voor een ander moment.

Wat belangrijk is om te weten is dat medewerkers of vrijwilligers van het cultuurhuis ondersteunen bij het invullen en het meesturen van de bewijsstukken. De aanvraag doe je zelf, maar je krijgt dus wel goede hulp. Voor de aanvraag heb je diverse bewijzen nodig. Bekijk ze op de website van De Nobelaer en neem ze mee voor een vlotte afhandeling van de hulpvraag.

Ga voor meer informatie, de benodigde bewijsstukken en andere vragen op het gebied van digitale overheid naar www.denobelaer.nl/bibliotheek/informatiepunt-digitale-overheid.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen