Huidklachten? Breng een bezoek aan HuidWens

Foto: HuidWens

Bijna 2 miljoen mensen in Nederland hebben een huidaandoening. Als je last hebt van klachten aan de huid, blijf er vooral niet mee rondlopen, uit schaamte of onzekerheid. Een huidtherapeut kan voor jou een belangrijke rol vervullen door je uit te leggen wat er met de huid aan de hand is en hoe hiermee om te gaan, maar ook met de juiste behandeling en handige tips. Of je nu dus te maken hebt met acne, pigmentvlekjes, bultjes, verwijde bloedvaatjes, ongewenste haargroei, littekens, oedeem of een ander huidprobleem. De huidtherapeuten bij HuidWens in Etten-Leur weten hier raad mee!

Huidtherapie en oedeemtherapie in Etten-Leur

Bij HuidWens staat een enthousiast, betrokken en gekwalificeerd team van drie huidtherapeuten klaar om jou de beste zorg voor je huid te geven. Deze zorg bestaat uit medische behandelingen, oedeemtherapie en het aanmeten van steunkousen, maar ook uit cosmetische verbeteringen als het laseren van beharing en pigmentvlekken of productadvies. In de praktijk van Huidwens wordt gewerkt met moderne apparatuur en volgens de allernieuwste inzichten die wetenschappelijk bewezen zijn. Daarnaast werkt HuidWens actief samen met huisartsen, fysiotherapeuten en andere zorgverleners. Allemaal voor de beste huidzorg voor jou.

Vergoeding door de zorgverzekeraar

De huidtherapeuten van HuidWens zijn BIG-erkend en geregistreerd in het Kwaliteitsregister Paramedici. Zij volgen allemaal bij- en nascholingen om kennis up-to-date te houden. Hierdoor ben je verzekerd van een veilige en vakkundige behandeling bij ons in de praktijk. Dankzij de status van zorgverlener worden vele behandelingen vergoed door je zorgverzekeraar. HuidWens is gecontracteerd met alle zorgverzekeraars. Samen kunnen zij kijken welke behandelingen binnen de zorgverzekering vallen. Zo weet je waar je aan toe bent.

Persoonlijk advies op maat

HuidWens biedt een breed palet aan behandelingen. Men kan van jong tot oud bij ons terecht met huidproblemen. De huidtherapeuten vinden het uiterst belangrijk dat je zichtbaar resultaat bereikt en je gesteund voelt in het oplossen van jouw klacht. Daarom voeren ze een open en eerlijk gesprek waarin ze een behandelplan altijd individueel met je afstemmen, zodat het past bij jouw wensen en persoonlijke situatie. Daarmee zorgt HuidWens dat meer mensen letterlijk en figuurlijk beter in hun vel zitten.

Heb jij een vraag of behoefte aan advies?

Kom langs voor een kosteloos en vrijblijvend intakegesprek. HuidWens is direct toegankelijk. Dat betekent dat een verwijsbrief van een arts niet in alle gevallen noodzakelijk is.
De praktijk is gevestigd aan de Bredaseweg 57 in Etten-Leur. Ook in de avond of op zaterdag zijn we open. Plan je afspraak in via de website www.huidwens.nl of mail naar [email protected]. Voel je welkom!

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen