Verkoop 20 koopwoningen Van Bergenpark fase 2 start donderdag

Foto: NBU

De Nederlandse Bouw Unie (NBU) ontwikkelt en bouwt op het voormalige GGz Breburg-terrein van ruim 6 hectare in totaal 225 nieuwe wooneenheden. De eerste fase met 100 nieuwbouwwoningen is succesvol opgeleverd evenals het prachtige getransformeerde Antonius-gebouw. De start van de verkoop van de uiteenlopende woningtypes uit fase 2 Van Bergenpark vindt op donderdag 9 februari plaats van 18.00 tot 20.00 uur in Het Havenhuis, Geerkade 19 Etten-Leur.

20 royale koopwoningen Van Bergenpark

Deze tweede fase, aan de Kerkstraat en Kasteellaan, betreft 20 koopwoningen met een woonoppervlak tussen 114 en wel 167 m²:

  • 6 LOOF-woningen,
  • 2 vrijstaand geschakelde woningen,
  • 4 tweekappers XL,
  • 6 tweekappers XXL
  • 2 vrijstaande woningen.

Er zit veel variatie tussen de woningen, terwijl de nieuwe buurt toch een eenheid vormt. Alle tuinen van de woningen uit fase 2 zijn gunstig gelegen op het zuiden of zuidwesten.

Comfortabel wonen

Duurzaamheid staat bij de NBU-projecten al jaren voorop. Ook nu voorzien zij de woningen standaard van een bodemwarmtepomp. Zo is het comfortabel wonen in de nieuwe woningen in het gebied Van Bergenpark. Loop in slechts enkele minuten naar het Van Bergenplein voor alle benodigde dagelijkse winkels en ervaar de parkachtige opzet van het plan. Gezellige horeca is er aan de lange Brugstraat en Leurse Haven. Ook (basis)scholen zitten vlakbij.

Meer informatie?

Kijk voor meer informatie op www.vanbergenpark.nl. Wil je kans maken op een woning van je eerste keuze? Meld je dan via de website aan. Dat kan tot en met donderdag 16 februari.

Van-BergenparkVan-Bergenpark

Van-Bergenpark

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen