1 april grappen of toch niet?

Foto: Efteling

Het lijkt erop dat er diverse bedrijven proberen om een 1 april grap met ons uit te halen. We zetten ze op een rijtje. 

Nieuwe muziek Carnaval Festival

Efteling-woordvoerder Steven van Gils, Efteling-woordvoerder: “De iconische attractie Carnaval Festival krijgt na 39 jaar een muzikale update. Na uitvoerig onderzoek door onze afdeling Strategie & Inzicht, gesprekken met de professor Popmuziek en meerdere enquêtes onder onze bezoekers, zijn we tot de conclusie gekomen dat de attractie toe is aan een nieuwe sound, die beter past in het huidige tijdsbeeld. We gaan sneller, energieker en verrassender worden. Met deze nieuwe muzikale richting willen we laten zien dat we meer in petto hebben dan alleen nostalgie. Om met een vernieuwend alternatief te komen voor het originele muziekstuk hebben we de handen ineengeslagen met een populair DJ duo.” KLIK HIER voor het hele bericht.

Alleen nog zoete popcorn

In de bioscopen van Kinepolis kun je vanaf vandaag geen zoute popcorn meer kopen, zo meldt de bioscoopketen op haar Facebookpagina: “De maat is vol! Om voor eens en voor altijd een eind te maken aan de discussie over popcorn hebben we besloten om vanaf dit weekend geen zoute popcorn meer te verkopen. Popcorn zoet blijft wel gewoon verkrijgbaar in onze shops!”

Glijmiddel met pizzasmaak

EasyToys en New York Pizza doorbreken graag taboes volgens hun social media. “We zijn altijd op zoek naar spannender en beter. Daarom hebben we samen drie hele bijzondere special edition glijmiddelen gemaakt! Welke smaak zou jij willen proeven?” Er zouden glijmiddelen komen met de smaak van pizza BBQ Chicken, pizza Pepperoni en Cinnamon Bread.

Doorgroeiromper

Hema introduceert de doorgroeiromper voor volwassenen (met extra rekbare ribstof). Met comfortabele drukknoopjes aan de onder- én zijkant, gemaakt van extra rekbare ribstof. Zodat deze nog jaren lang mee kan groeien. En is het niet in de lengte, dan is het wel in de breedte… KLIK HIER voor meer informatie.

De slimme bespaarassistent

CoolBlue gaat de slimme bespaarassistent Yamuda introducderen. Hiermee wordt energie besparen een eitje, volgens de webwinkel. Wanneer je je aanmeld in de app maak je kans op een gratis startpakket. KLIK HIER voor meer informatie

Droppasta

Venco introduceert smeerbaar drop voor op je boterham. Net zoals chocoladepasta, maar dan van drop. Heb jij nog bedrijven gezien die een verse en nieuwe 1 aprilgrap hebben uitgehaald? Laat het weten als reactie op Facebook of Twitter.

Pedagogische robots

Speurkatten bij de douane

intelligente drones op de UvA

https://twitter.com/UvA_Amsterdam/status/1641733089037615105

 

Met dank aan Oosterhout.nieuws.nl

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen