Koop de lekkerste thee bij Jannie’s Amazing Tea

Foto: Jannie’s Amazing Tea

Sinds juni 2021 is Etten-Leur een echte theewinkel rijker: Jannie’s Amazing Tea. Achter de toonbank vind je eigenaresse Janine (24 jaar), ook wel Jannie genoemd. Ze is begonnen met een webshop met zo’n 20 verschillende smaken thee. Nu vind je in haar theewinkel aan het Vincent van Goghplein ruim 60 smaken.

Meer dan alleen thee

Naast de vele smaken losse thee en bijbehorende benodigdheden kun je bij Jannie’s Amazing Tea terecht voor leuke theemokken, lekkernijen en honing. Sinds kort heeft ze ook koffiebonen. Daarnaast stelt Jannie graag leuke cadeaupakketten naar wens samen.

Wil je advies? Dan zoekt Jannie samen met jou naar de thee die het beste bij jou past. Ze helpt je graag met bepaalde smaken, soorten thee, cadeautjes. Mis je iets? Geef het zeker aan, dan kijkt Jannie of ze dit toe kan voegen aan het assortiment.

Jannies-amazing-tea

Speciale thee

Elk seizoen zijn er andere smaken die goed bij het seizoen passen. Zo is er op dit moment de lentethee en is zelfs de zomerthee alweer op voorraad. Elke maand komt er een nieuwe smaak uit, hier kun je zelfs een abonnement voor afsluiten. Bij Jannie’s Amazing Tea vind je ook alles speciale dagen. Binnenkort komen er leuke producten binnen voor Moederdag om de liefste cadeaupakketten samen te stellen.

Trots en dankbaar

Janine over haar winkel: “Als echte theeliefhebber ben ik natuurlijk super trots dat ik dit heb mogen bereiken. Ik ben dan ook heel dankbaar voor alle klanten die ik al blij heb mogen maken met heerlijke thee. En ik hoop nog jaren heel Etten-Leur blij te maken met veel verschillende thee.”

Kom je ook eens kijken?

Vincent van Goghplein 16 Etten-Leur
www.janniesamazingtea.nl www.janniesamazingtea.nl 
[email protected]
0634420511

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen